Αποχαιρέτησε τον Λούις Σουάρες η Μπαρτσελόνα: Μετακόμιζει στην Ατλέτικο ο Ουρουγουανός (video)

Η Μπαρτσελόνα αποχαιρέτησε και επίσημα τον Λούις Σουάρες, ανακοινώνοντας τη μεταγραφή του Ουρουγουανού στην Ατλέτικο Μαδρίτης

Μετά από έξι χρονιές ο Λούις Σουάρες αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την Μπαρτσελόνα, η οποία αφού ευχαρίστησε τον Ουρουγουανό επιθετικό για όσα προσέφερε στην ομάδα ανακοίνωσε και επίσημα την μετακόμιση του στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Μάλιστα, την Πέμπτη (24/09) ο Λούις Σουάρες θα αποχαιρετήσει σε συνέντευξη Τύπου τους «μπλαουγκράνα» και θα ετοιμαστεί για το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στην καριέρα του. Ο Σουάρες θα πληρωθεί τα χρήματα που έπαιρνε ο Αλβαρο Μοράτα (16 εκατ. ευρώ ετησίως χωρίς τα μπόνους), ο οποίος «μετακόμισε» ως δανεικός στη Γιουβέντους κι έτσι η Ατλέτικο θα καλύψει χωρίς επιπλέον κόστος την έλευση του Ουρουγουανού.

Το μοναδικό «έξτρα» ποσό που θα χρειαστεί να καταβάλλει ο σύλλογος της Μαδρίτης, είναι 2+2 εκατ. ευρώ προς τη Μπαρτσελόνα, ως μπόνους, σε περίπτωση που η Ατλέτικο φτάσει ως τα προημιτελικά του Champions League σε κάθε μία απ’ τις δύο αγωνιστικές περιόδους 2020/21 και 2021/22.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss