Απόστολος Ρουβάς: “Όσο καλή μπορεί να είναι η ετικέτα «αδερφός του Ρουβά» άλλο τόσο κακή μπορεί να γίνει”

Ο Απόστολος Ρουβάς συστήθηκε στο ευρύ κοινό πριν μερικούς μήνες, καθώς συμμετέχει στην εκπομπή Πάμε Δανάη, παρουσιάζοντας μας καθημερινά λαχταριστές συνταγές. Ο γοητευτικός σεφ και αδερφός του δημοφιλή τραγουδιστή Σάκη Ρουβά παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό OK! και στην Κάλλια Καστάνη, όπου μίλησε για τον αδερφό του και το πως διαχειρίζεται τη δημοσιότητα.

Το γεγονός πως οι άνθρωποι του MEGA, σε είδαν σε ένα βιντεάκι του YouTube, όπου μαγείρευες με την Κάτια Ζυγούλη «μακαρόνια με κιμά», το λες ειρωνεία;

Καθόλου. Επίτηδες το κάναμε – ο σκοπός μας, εξαρχής, ήταν να τρολάρουμε το τραγούδι! Και η αλήθεια ήταν πως είχε επιτυχία, αλλιώς δεν θα έκανα αυτό που κάνω τώρα.

Είσαι «ο αδελφός του Σάκη Ρουβά». Εντούτοις όλα αυτά τα χρόνια, ήσουν έξω από το κάδρο της διασημότητάς του. Από συνέβη από επιλογή;

Ναι, ξεκάθαρα. Σαφέστατα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός, να μην προκαλώ, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν έζησα όπως ήθελα. Αν ήθελα να κάνω κάτι, το έκανα. Χωρίς υπερβολές ίσως, όμως έτσι κι αλλιώς είμαι άνθρωπος του μέτρου.

Και πάλι το «αδερφός του Ρουβά», είναι μια ιδιότητα που δημιουργεί προσδοκίες. Φαντάζομαι ότι υπήρξαν άνθρωποι που σε πλησίασαν μόνο για αυτό. Σου ήταν εύκολο να το διαχειριστείς; 

Εύκολο ή δύσκολο, ήταν κάτι στο οποίο έπρεπε να προσαρμοστώ. Και προσαρμόστηκα. Έμαθα να ζω με αυτό. Με τον καιρό και την πείρα – μια και ορισμένα πράματα τα βίωνα ξανά και ξανά – έμαθα να ξεχωρίζω και τις προθέσεις των ανθρώπων που με πλησίαζαν. Όσο καλή μπορεί να είναι η ετικέτα «αδερφός του Ρουβά», άλλο τόσο κακή μπορεί να γίνει. Διότι συνήθως ο κόσμος σε κρίνει πριν σε γνωρίσει.

Ο Σάκης τι σου είπε;

Ο Σάκης με βοήθησε να ξεκαθαρίσω αυτά που είχα κι εγώ το μυαλό μου. Μου είπε να ακούσω το ένστικτό μου και, αν το θέλω πραγματικά, να προχωρήσω.

Την πρεμιέρα σου τη θυμάσαι ή την έχεις διαγράψει από τον «σκληρό» λόγω άγχους;

Τη θυμάμαι. Στην πρεμιέρα ήταν όλα πολύ χαλαρά. Για έναν περίεργο λόγο, δεν είχα άγχος. Τη δεύτερη μέρα αγχώθηκα, όταν συνειδητοποίησα πως αυτό, το ίδιο πράγμα, θα έπρεπε να το κάνω για τους επόμενους εννέα μήνες! Ευτυχώς είχα καλό feed back από τον κόσμο και αυτό μου έδωσε το κουράγιο να συνεχίσω.

Στην μητέρα σου, άρεσες;

Ναι, πολύ! Και να ξέρεις, η μητέρα μου είναι καταπληκτική μαγείρισσα. Έχω παρουσιάσει συνταγές της και στην εκπομπή.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss