Από τις 10 Νοεμβρίου στο Xbox Game Pass Ultimate το EA Play

Η Microsoft ετοιμάζεται να κάνει πράξη μία εκ των υποσχέσεών της, ανακοινώνοντας την ακριβή ημερομηνία προσθήκης του EA Play στο Game Pass Ultimate του Xbox.

Πριν από λίγες εβδομάδες η Microsoft είχε ανακοινώσει πως το EA Play (ίσως να το γνωρίζατε ως EA Access), η συνδρομητική υπηρεσία της ομώνυμης εταιρείας, επρόκειτο να αποτελέσει τμήμα του Game Pass Ultimate, προσδίδοντάς του ακόμα μεγαλύτερη αξία. Πλέον μάθαμε και πότε ακριβώς θα συμβεί αυτό, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το Xbox, με τη σχετική ημερομηνία να είναι η 10η Νοεμβρίου, η ημέρα κυκλοφορίας των Xbox Series X και Series S δηλαδή.

Σημειώστε ότι η παραπάνω ημερομηνία ισχύει μόνο για το Xbox Game Pass Ultimate, με τους συνδρομητές του στα PC να απολαμβάνουν τα ίδια προνόμια από τις αρχές Δεκεμβρίου.

Θυμίζουμε ότι με το EA Play, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να ξεκλειδώνουν αποκλειστικό περιεχόμενο, να παίζουν τις νέες κυκλοφορίες της ΕΑ μέχρι και για 10 ώρες την καθεμία, να έχουν δωρεάν πρόσβαση σε κλασσικούς της τίτλους και να απολαμβάνουν έκπτωση 10% στις ψηφιακές αγορές τους -παιχνίδια ή DLC. Όσο για το Game Pass Ultimate, πέραν της δικής του βιβλιοθήκης, εμπεριέχει τα Xbox LIVE Gold, EA Play και xCloud.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss