Αργεντινή: Στον… αέρα το ματς με το Περού! (Photos)

Αργεντινή: Οι διαδηλώσεις στο Περού και η παραίτηση του προέδρου Μερίνο, ίσως οδηγήσουν στην αναβολή του αγώνα με την «αλμπισελέστε»!

Στις 18 Νοεμβρίου, είναι προγραμματισμένη η διεξαγωγή της αναμέτρησης ανάμεσα στο Περού και την Αργεντινή. Ματς για την 4η αγωνιστική των Προκριματικών Παγκοσμίου Κυπέλλου για τη ζώνη της λατινικής Αμερικής. Το αν θα διεξαχθεί το ματς, όμως, είναι… στον αέρα. Με τις αναφορές απ’ τη συγκεκριμένη ήπειρο μάλιστα, να κάνουν λόγο πως αυτή τη στιγμή το πιθανότερο είναι να αναβληθεί το ματς!

Οι διαδηλώσεις που είναι σε εξέλιξη στο Περού, αποτελούν την αιτία για όλη αυτή την κατάσταση. Τα πολιτικά προβλήματα στην χώρα της λατινικής Αμερικής, έχουν οδηγήσει τον κόσμο στους δρόμους της Λίμα και όλων των πόλων του Περού.

Η παραίτηση του προέδρου Μερίνο, ησύχασε κάπως την κατάσταση, όμως δεν τελείωσαν οι διαδηλώσεις. Ο κόσμος παραμένει στους δρόμου πανηγυρίζοντας, αλλά ταυτόχρονα περιμένουν και την απόφαση του κογκρέσου αναφορικά με το ποιος θα διαδεχθεί τον Μερίνο. Αν η απόφαση που θα παρθεί δεν αρέσει στο πλήθος, οι εκτιμήσεις είναι πως θα συνεχιστούν οι διαδηλώσεις και μάλιστα με μεγαλύτερη ένταση!

Σε κάθε περίπτωση η κατάσταση έχει ξεφύγει τις τελευταίες μέρες με βίαια επεισόδια, τραυματισμούς και ασταμάτητο κυνηγητό στους δρόμους! Συνθέτοντας μια εικόνα θλίψης και έντασης που καθιστά αμφίβολη την ικανότητα των αρχών να διεξάγουν ένα ματς ποδοσφαίρου.

Όλη αυτή η κατάσταση, καθιστά εξαιρετικά αμφίβολη τη διεξαγωγή της αναμέτρησης Περού-Αργεντινή (2:30 ξημερώματα Πέμπτης 19/11 ώρα Ελλάδος). Με την «αλμπισελέστε» όπως αναφέρουν ρεπορτάζ στο Μπουένος Άιρες, να περιμένει ειδοποίηση για το τι τελικά θα συμβεί.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss