Αριστομένης Γιαννόπουλος: Μετά το χωρισμό από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, είναι ξανά ερωτευμένος; Τι απαντά ο ίδιος (βίντεο)

Στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό” παραχώρησε δηλώσεις ο Αριστομένης Γιαννόπουλος. Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός μίλησε στο δημοσιογράφο Σπύρο – Ραφαήλ Κεραμίδα για τις φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται σε νέα σχέση, ενώ αναφέρθηκε και στη συνάντησή του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης. 

Ο Αριστομένης Γιαννόπουλος διέψευσε τα δημοσιεύματα που του χρεώνουν νέα σχέση, καθώς η κοπέλα που τον φωτογράφισαν σε έξοδό του ήταν καλή φίλη και πελάτισσα. “Γενικά δεν μου αρέσει να μιλάω για αυτά. Τώρα είμαι σε δύσκολη θέση. Θα πω δύο πράγματα γιατί δεν θέλω να σπιλώνω άλλα άτομα και άλλες προσωπικότητες. Με την Κατερίνα είμαστε φίλοι τόσα χρόνια, είναι και πολύ καλή πελάτισσά μου και απ’ ότι γνωρίζω έχει και σχέση. Επομένως όλα αυτά τα δημοσιεύματα είναι ψευδή και δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο έγινε αυτό. Κακώς μου χρέωσαν αυτή τη σχέση. Είμαστε φίλοι!”.

Όσον αφορά τη συνάντησή του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στο ίδιο μαγαζί, ο πλαστικός χειρουργός ανέφερε: “Μιλήσαμε με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Είπαμε ένα “γεια”… Τίποτα περισσότερο. Δεν υπάρχουν λουλούδια. Δεν έχω ανάγκη να της πετάξω λουλούδια κι όλα αυτά είναι για να γράφονται… Η κατάσταση παραμένει ίδια”.

Δες το βίντεο:

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss