Ασταμάτητος Λεβαντόφσκι, τεσσάρα η Μπάγερν (ΒΙΝΤΕΟ) | Sportdog Team

Με ηγέτη (ποιον άλλον;) τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι η Μπάγερν Μονάχου επιβεβαίωσε τα προγνωστικά, για την 4η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος, και νίκησε με 4-1 στην έδρα της Αρμίνια Μπίλεφελντ.

Ο Πολωνός σούπερ σταρ πέτυχε δύο γκολ και οδήγησε τους πρωταθλητές Ευρώπης στη νίκη, ενώ τα άλλα δύο τέρματα των Βαυαρών σημείωσε ο Τόμας Μίλερ.

Νωρίτερα, η Λειψία πέτυχε νίκη κορυφής στην έδρα της Αουγκσμπουργκ, με 2-0. Οι «κόκκινοι ταύροι» έμειναν αήττητοι για εννιά σερί εκτός έδρας αγώνες, και με τους βαθμούς της νίκης έμειναν μόνοι πρώτοι στην κορυφή της βαθμολογίας. Η πρωτοπόρος της βαθμολογίας άνοιξε το σκορ με τον Ανχελίνο στο 45′ και σφράγισε τη νίκη με τον Γιουσούφ Πούλσεν στο 66ο λεπτό.

Στο μεταξύ, η Ντόρτμουντ πέτυχε σπουδαία νίκη σε μια από τις δυσκολότερες έδρες της Bundesliga, αυτή της Χόφενχαϊμ, επικρατώντας με το γκολ του Μάρκο Ρόις στο 76ο λεπτό, ενώ και η Στουτγκάρδη πήρε το διπλό στο Βερολίνο κόντρα στη Χέρτα, όπως και η Λεβερκούζεν στην έδρα της Μάιντς (0-1), ολοκληρώνοντας την κακή ημέρα για τις γηπεδούχους ομάδες, καθώς σε πέντε παιχνίδια μόνο η Φράιμπουργκ κατάφερε να «γλιτώσει» την ήττα, 1-1 με τη Βέρντερ Βρέμης.

Πηγή: ΑΠΕ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, newpost.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss