Ατακάρες Βίλας Μπόας για Ολυμπιακό – Ποιους παίκτες αποθέωσε – “Είναι στο επίπεδο της…”! | Sportdog Team

Ολυμπιακός: Ο Αντρέ Βίλας Μπόας, σε συνέντευξή του  στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων AFP, παραδέχθηκε ότι θα ήταν δύσκολο να φτάσει η Μαρσέιγ στον Πειραιά μετά από ήττα (σ.σ; προερχόταν από τέσσερα ματς χωρίς νίκη πριν από την χθεσινή επιτυχία με 3-1 απέναντι στην Μπορντό),  υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός είναι στο επίπεδο της ομάδας του, εωώ  έθεσε ως στόχο την πρόκριση στους «16» του Champions League.

 «Χρειαζόμασταν αυτήν τη νίκη, ελπίζω ότι θα μας δώσει λίγο περισσότερη αυτοπεποίθηση. Θα ήταν δύσκολο να φτάσουμε στον Πειραιά με ήττα. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξουμε στο Champions League.Η Μαρσέιγ είναι ομάδα με μεγάλη ευρωπαϊκή ιστορία, δύο τελικούς Champions League, τρεις τελικούς της UEFA ή του Europa League. Επιστρέφουμε όμως και θα παίξουμε χωρίς φιλάθλους, δηλαδή αυτό που ορίζει την Μαρσέιγ, που είναι η υποστήριξη των οπαδών της. Και πρώτον, δεν μπορούσαμε να γιορτάσουμε, λόγω της στιγμής που περνάμε, αυτή τη μεγάλη επιτυχία, και δεύτερον, δεν μπορούμε να το ζήσουμε με τους υποστηρικτές, αυτό είναι δύσκολο», πρόσθεσε.

«Μπορείς να αγωνιστείς σε αυτόν τον όμιλο, δεν μπορείς να κλαις πολύ όταν είσαι στο τέταρτο γκουπ δυναμικότητας στην κλήρωση. Το πρόγραμμα είναι επίσης πολύ καλό για εμάς. Αυτό που ήθελα βγήκε. Θα προτιμούσα να παίξω τη διπλή μέρα 3 και 4 εναντίον του Ολυμπιακού και όχι με την Πόρτο, γιατί με την Πόρτο θα είναι πιο δύσκολο … Η Μάντσεστερ Σίτι είναι φαβορί, αλλά  στα χαρτιά . Η Λιόν έκανε καλή δουλειά (3-1 στα προημιτελικά τον Αύγουστο), όλοι εξεπλάγησαν λίγο που η Σίτι άλλαξε το σύστημά τους, αλλά νομίζω ότι δεν θα το κάνουν φέτος. Θα χρειαστούμε σταθερότητα, όχι πάρα πολλά κενά μεταξύ των γραμμών, να εκμεταλλευτούμε το βάθος στο πίσω μέρος του αντιπάλου. Δεν θα χρειαστεί να τους πιέσουμε πολύ ψηλά γιατί είναι μια ομάδα που ξεφεύγει εύκολα. Γνωρίζω καλά την Πόρτο, είναι ένα πλεονέκτημα, αλλά περιμένω να δω τη νέα ομάδα καλύτερα. Θα παρακολουθήσω το παιχνίδι με την Σπόρτινγκ (2-2 χθες). Σημαντικοί παίκτες έχουν φύγει, όπως ο Άλεξ Τέλες και ο Ντανίλο, αλλά είναι καλοί εκείνοι που έφτασαν. Και είναι ένα κλαμπ που έχει συνηθίσει να κερδίζει», τόνισε ο 43χρονος Πορτογάλος προπονητής (σ.σ: χθες είχε γενέθλια), ενώ μιλώντας για τον Ολυμπιακό είπε:

«Είναι αντίπαλος στο επίπεδο της Μαρσέιγ , συνηθισμένος στο να κατακτά τον τίτλο, στην κυριαρχία του πρωταθλήματός του. Έχουν καλούς παίκτες, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί, (Ρούμπεν) Σεμέδο. Έκαναν επίσης καλή δουλειά στις μεταγραφές, με τον Εμβιλά, που ήταν καλός στη Σεντ Ετιέν, αλλά και τον Βινάγκρε, ένας Πορτογάλος που έπαιζε στην Γουλβς. Έχει μία οψιόν αγοράς 25 εκατομμύρια ευρώ, αλλά  αυξάνει το επίπεδό τους».

Σχετικά με το εάν τον ικανοποιήσει η 3η θέση σρτον όμιλο και η έξοδος στο Europa League, τόνισε;

«Μου αρέσει να θέτω υψηλούς στόχους, ονειρευτήκαμε αυτήν την διοργάνωση, οπότε στοχεύουμε στον γύρο των 16. Αλλά αν πάμε στο Europa League, θα παίξουμε, με λίγες περισσότερες πιθανότητες. Ίσως να μην έχουμε εμπειρία τώρα από το Champions League, αλλά αλλάζουμε. Νομίζω ότι το επόμενο έτος μπορεί να είναι  ένα ακόμα έτος μίας νέας Μαρσέιγ. Μπορεί να μην έχουμε πάρα πολύ εμπειρία στην διοργάνωση, αλλά έχουμε ακόμα έναν νικητή του Champions League μαζί μας, τον Μικαέλ Κουζάνς (με την Μπάγερν), ο οποίος μπορεί ήδη να μας δώσει λίγες πληροφορίες, συναισθήματα. Και μετά, για να έχουμε το εμπειρία, πρέπει να αρχίσουμε να έχουμε πρόσβαση σε αυτήν, οπότε θα ξεκινήσουμε με αυτό.»

Κλείνοντας αναφέρθηκε την επικοινωνία του με τα ΜΜΕ στην Γαλλία : «Δεν έχω επικοινωνιακή στρατηγική, είναι αυτός που φαίνομαι. Προφανώς, προετοιμάζω τις καλύτερες δυνατές απαντήσεις από πριν, είναι μέρος της δουλειάς μου, αλλά αυτό που βγαίνει από το στόμα μου είναι  γνήσιο, αυθεντικό. Εάν πάρετε τα κορυφαία βιβλία διαχείρισης, καταλήγουν πάντα με ένα κεφάλαιο που επιμένει  να μην λέτε τι πιστεύετε, να περάσετε το μήνυμά σας εσωτερικά. Αλλά λέω αυτό που νομίζω, είναι ο τρόπος ζωής μου.»

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, newpost.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss