Ατακάρες Τσιαντάκη για το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: “Αυτός ειναι φαβορί” – “Σε πτώση η Εθνική” | Sportdog Team

ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός: Ο Τσιαντάκης μίλησε για το ντέρμπι!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τσιαντάκης στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ 101,8:

Για το ντέρμπι: «Ο Ολυμπιακός είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τον Παναθηναϊκό, έχει πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και είναι το φαβορί για την νίκη. Τα παιχνίδια αυτά όμως δεν είναι ποτέ εύκολα, υπό την έννοια πως όσο και να υπερτερεί η μία ομάδα, βγαίνει η θέληση για τη νίκη και για το γόητρο. Όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο ή έχουν παίξει σε τέτοια παιχνίδια το γνωρίζουν. Σε οποιαδήποτε κατάσταση και να βρίσκονται, η θέληση των παικτών για τη νίκη σε αυτά τα παιχνίδια υπερβάλλει εαυτόν και τα κάνει ανταγωνιστικά. Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός πως ο Ολυμπιακός αυτή τη περίοδο είναι ανώτερος και με πολύ ποιοτικότερους παίκτες από τον Παναθηναϊκό».

Για την Εθνική ομάδα: «Εδώ και κάποια χρόνια, η Εθνική δεν είναι σε κορυφαίο επίπεδο, βρίσκεται σε πτώση. Υπάρχει θέληση και αγάπη. Όλοι οι ποδοσφαιριστές που παίζουν τώρα προσπαθούν για το καλύτερο, αλλά σίγουρα δεν είμαστε στην κατάσταση που βρισκόμασταν πριν από κάποια χρόνια. Δεν υπάρχει κάποιο μαγικό ραβδί για να αλλάξει η κατάσταση, υπάρχουν οι παίκτες, κάποιοι από τους οποίους είναι πάρα πολύ ποιοτικοί, αλλά δεν φτάνουν, πρέπει να έρθουν και άλλοι. Λείπουν αρκετοί ποδοσφαιριστές σε υψηλό επίπεδο. Πρέπει να έχουμε υπομονή, να είμαστε κοντά στην ομάδα, να την αγαπάμε και στις κακές στιγμές και όχι να τη λιθοβολούμε».

Για τον Ολυμπιακό: «Έπαιξα στον Ολυμπιακό επτά χρόνια και δε θα ξεχάσω ποτέ τον πρώτο μου αγώνα με την ερυθρόλευκη φανέλα, κόντρα στην Παναχαϊκή στο Ολυμπιακό στάδιο. Νικήσαμε 2-0 μπροστά σε 70 χιλιάδες φιλάθλους, ενώ υπήρχε κόσμος κι έξω από το γήπεδο.
Περάσαμε δύσκολες στιγμές στη μετά Κοσκοτά εποχή, αλλά είχαμε πολύ ταλέντο και κρατήσαμε την ομάδα σε υψηλό επίπεδο. Γι αυτό άλλωστε, ακόμη και σήμερα οι οπαδοί του Ολυμπιακού μνημονεύουν αυτή την ομάδα…».

Για Ατρόμητο Πανιώνιο, Αρη, Ιωνικό, ΟΦΗ και Εθνικό Αστέρα (άλλοι σταθμοί στην καριέρα του): «Είχα την χαρά και την τύχη οι ομάδες που αγωνίστηκα να έχουν πολύ σπουδαίους ποδοσφαιριστές και σε πολύ καλές εποχές. 

Στον Ατρόμητο ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά, ενώ στον Πανιώνιο κάναμε σπουδαίες σεζόν και ήμασταν ανταγωνιστικοί ανεξαρτήτως αντιπάλου. Ελπίζω η ομάδα να επιστρέψει γρήγορα στην κορυφαία κατηγορία…

Τη χρονιά που αγωνίστηκα στον Ιωνικό τα πήγαμε πολύ καλά και την επόμενη χρονιά η ομάδα βγήκε στην Ευρώπη. Η ομάδα είχε σπουδαίο υλικό, αλλά και προπονητές όπως ο Μπλαχίν, ο Γκμοχ και αργότερα ο Μαρκαριάν και πρόεδρο τον Νίκο Κανελλάκη. Στον ΟΦΗ παίξαμε Ευρώπη και μάλιστα με κάποια σπουδαία αποτελέσματα, πάλι με πολύ μεγάλους ποδοσφαιριστές».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, newpost.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss