Αυτά είναι τα πιο κολακευτικά χρώματα βερνικιών με βάση την επιδερμίδα σου

Είναι πολύ κομψά!

Το μανικιούρ είναι μια υπόθεση που απασχολεί όλες μας. Είναι υπέροχη η διαδικασία να αφηνόμαστε στα χέρια της μανικιουρίστ και να μας περιποιείται και ακόμα πιο όμορφο είναι το αποτέλεσμα. Γι’ αυτό, άλλωστε, υπάρχει και στήλη daily nailspiration εδώ στο queen.gr που σου δίνει καθημερινά απίστευτες ιδέες και σου γνωστοποιεί όλες τις τάσεις στα σχέδια και χρώματα νυχιών.

Σε αυτό εδώ το άρθρο, όμως, δε θα μιλήσουμε για νέα trends σε χρώματα ή nail art. Θα πάμε λίγο σε πιο κλασικά και safe μονοπάτια όσον αφορά το μανικιούρ μας. Το θέμα μας, λοιπόν, σήμερα είναι τα χρώματα βερνικιών που κολακεύουν όλες τις επιδερμίδες. Ναι, κι όμως! Δεν ταιριάζει σε όλα τα κορίτσια το ροζ βερνίκι. Ούτε αναδεικνύει κάθε χρώμα επιδερμίδας το πορτοκαλί μανικιούρ.

Όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery, υπάρχουν χρώματα που θα αναδείξουν υπέροχα το σταρένιο δέρμα σου ή θα δείξουν πιο λεπτεπίλεπτα και κομψά τα χέρια και τα δάχτυλά σου. Και για σένα, όμως, που θέλεις να διατηρήσεις ορατό το μαύρισμα που σου έχει απομείνει από το καλοκαίρι, θα σε ικανοποιήσουν οι προτάσεις μας.

Γι’ αυτό σου λέμε να κάνεις scroll και να κρατήσεις σημειώσεις. Και την επόμενη φορά που θα επισκεφθείς το nail bar, να έχεις αποθηκεύσει τα απαραίτητα screenshots και να ξέρεις τι ακριβώς να ζητήσεις από τη μανικιουρίστ σου. Γιατί δεν υπάρχουν μόνο χρώματα σε ρούχα που κολακεύουν την επιδερμίδα μας. Και τα βερνίκια νυχιών μπορούν να το καταφέρουν εξίσου καλά και εντυπωσιακά!

Διάβασε ακόμα: Η Kaia Gerber βρήκε τον τρόπο να κάνει πιο stylish το καρέ κούρεμά της

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss