Αυτά είναι τα 10 καλύτερα street style looks της Hailey Bieber για το 2021

Σε ηλικία μόλις 24 ετών η Hailey Bieber έχει καταφέρει να εδραιωθεί στον κόσμο της μόδας αφού θεωρείται ένα από τα topmodels της γενιάς της. Την ίδια ώρα παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Justin Bieber, με τον οποίο αποτελούν αναμφίβολα ένα όμορφο και στυλάτο ζευγάρι.

Η ξανθιά celeb έχει ποζάρει για αρκετούς μεγάλους οίκους και περιοδικά μόδας ενώ έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές καμπάνιες αγαπημένων brands. Στην καθημερινή της ζωή όμως η Hailey φαίνεται να έχει υιοθετήσει ένα άκρως απλό, μοντέρνο, street style ντύσιμο, που της ταιριάζει πολύ. Το νεαρό της ηλικίας της σε συνδυασμό με τα προσεγμένα looks της, την έχουν καθιερώσει ως teen είδωλο και πηγή έμπνευσης για εμάς σε θέματα στυλ.

Φαρδιά τζιν παντελόνια, biker shorts, crop tops και oversized φούτερ είναι μερικά από τα κομμάτια που δεν λείπουν ποτέ από την γκαρνταρόμπα του λαμπερού μοντέλου. Η Hailey μοιράζεται συχνά φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της, δίνοντας μας την ευκαιρία να δούμε πρώτες και στη συνέχεια να αντιγράψουμε τα looks της. Σήμερα αποφασίσαμε να κάνουμε ένα mini αφιέρωμα γι’ αυτό βρήκαμε τις πιο cool εμφανίσεις της μέχρι και σήμερα. Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις τις 10 καλύτερες στυλιστικές στιγμές της Hailey ώστε να εμπνευστείς για τα δικά σου επόμενα looks.

Δες επίσης: Dua Lipa: Αποκάλυψε τι θα κάνει τα Χριστούγεννα και ταυτιστήκαμε 

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss