Αυτά είναι τα 10 προϊόντα που δεν αποχωρίζεται η Kate Middleton

Είναι προϊόντα που αγαπάμε και εμείς!

Η δούκισσα του Cambridge, η Kate, είναι ένα από τα πολύ αγαπημένα μας κορίτσια εδώ στο queen.gr και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό. Παρακολουθούμε τι φορά, στις αλλαγές των μαλλιών της και προσπαθούμε να μαντέψουμε τα προϊόντα που έχει στο μπάνιο της και χρησιμοποιεί καθημερινά. Κάποια από αυτά ωστόσο δεν χρειάζεται να τα μαντέψουμε! Τα έχουν αποκαλύψει οι ειδικοί που επιμελούνται την ομορφιά της.

Ξέρουμε λοιπόν το αγαπημένο της lip balm, την κρέμα σώματος που προτιμά, ποιο είναι ένα από τα αγαπημένα της αρώματα… Ακόμα και το σαμπουάν που λατρεύει. Όχι, δεν τα αποκάλυψε κάποιος μονομιάς. Χρειάστηκε καιρός για να ενώσουμε τα κομμάτια του beauty puzzle της δούκισσας αλλά τα καταφέραμε.

Γι᾽αυτό παρακάτω θα βρεις όχι λίγα αλλά 10 από τα προϊόντα που αγαπά και χρησιμοποιεί συνέχεια η Kate. Μακάρι να μπορούσαμε να ρίξουμε και μία ματιά στο vanity table της αλλά ξέρουμε πως αυτό μοιάζει με επιστημονική φαντασία. Αυτό που καταλάβαμε ωστόσο είναι πως πρόκειται για μία απλή γυναίκα.

Αγαπά τα ίδια προϊόντα που αγαπάμε και εμείς και για να μην σε κουράζουμε περισσότερο, ΚΆΝΕ ΈΝΑ ακόμη scroll για να τα ανακαλύψεις στην παρακάτω gallery.

Διάβασε ακόμα: Ναι, το μακιγιάζ εξακολουθεί να μας φτιάχνει τη διάθεση με μάσκα ή χωρίς…

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss