Αυτά τα ζώδια περνάνε καλύτερα όταν δεν έχουν σχέση!

Τα καταφέρνουν καλύτερα σε όλους τους τομείς

Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν βαθιά στη δοξασία του ζευγαρώματος. Αν δηλαδή έχεις ταίρι και είσαι ζευγαρωμένος –είτε εκτός είτε εντός γάμου– τότε θεωρείσαι «ολοκληρωμένος» άνθρωπος και κυρίως δεν ανήκεις στην κατηγορία των singles, δηλαδή των… μαγκούφηδων. Όλα καλά ως εδώ. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ανάγκη του καθενός να βρει το ταίρι του. Η έρευνα όμως έχει αποδείξει ότι οι λεγόμενοι singles έχουν κάποια πλεονεκτήματα σε σχέση με τους ζευγαρωμένους, τα οποία δεν μπορούν να αμφισβητηθούν.

Πράγματι, η εποχή που είσαι μόνος/η μπορεί να αποδειχτεί μια από τις πιο γεμάτες και δημιουργικές στη ζωή σου. Είναι η εποχή που έχεις την ελευθερία να κάνεις ό,τι θέλεις, όποτε το θέλεις. Έχεις επίσης την ευκαιρία να γνωρίσεις τον εαυτό σου με τρόπο που δεν θα μπορούσες ποτέ αν βρισκόσουν μέσα σε σχέση. Είναι η εποχή που νιώθεις ότι σου προσφέρονται όλες οι δυνατότητες που υπάρχουν στη γη και εσύ μπορείς να επιλέξεις.

Θεωρητικά όλοι μπορούν να βιώσουν κάτι ανάλογο. Δηλαδή, μια χρονική περίοδο, πριν ή μετά από μια σχέση, κατά την οποία θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν εμπειρίες, που μόνο ένας/μία single μπορεί να βιώσει. Αστρολογικά, έχει παρατηρηθεί ότι υπάρχουν κάποια ζώδια που έχουν μεγαλύτερη έφεση στη… μοναχική ζωή από τα υπόλοιπα. Τα ζώδια αυτά δεν έχουν αποκλείσει από τις επιλογές τους την ερωτική ή συντροφική ζωή, απλώς, όταν βρεθούν εκτός σχέσης, οι δυνατότητές τους εκτινάσσονται και ο χαρακτήρας τους αποκτά την πιο γνήσια έκφρασή του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί να κάνει τόσο πολύ… περισσότερα πράγματα!

Ένας Παρθένος έχει τόσες πολλές δουλειές στη λίστα του και τόσα σχέδια μέσα στο μυαλό του, που είναι πολύ πιθανό να απολαμβάνει την ευτυχή συγκυρία να είναι… μόνος. Χωρίς μια σχέση για να ανησυχεί, είναι τόσο πιο εύκολο να εκπληρώσει όλους τους στόχους του. Μπορεί να σηκωθεί στις 6 το πρωί για να κάνει γιόγκα ή τρέξιμο και μετά να καταπιαστεί με ένα σωρό δραστηριότητες που θα του πάρουν όλη τη μέρα. Έχει ο/η Παρθένος χρόνο για να μένει…

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss