Αυτά τα λάθη κάνεις όταν βάφεις τα μάτια σου και δείχνεις μεγαλύτερη

Το μακιγιάζ είναι αγαπημένη ασχολία όλων των κοριτσιών. Φυλάμε σαν θησαυρό τα καλλυντικά στο νεσεσέρ μας ενώ καθημερινά προσπαθούμε να δείχνουμε όσο πιο όμορφες και φρέσκιες γίνεται με τη βοήθειά τους.

Η περιοχή των ματιών μας είναι από τα κύρια σημεία που χρησιμοποιούμε το makeup, για να τονίσουμε και να αναδείξουμε τα φυσικά χαρακτηριστικά μας. Το σωστό μακιγιάζ απογειώνει αυτομάτως το βλέμμα σου κάνοντας τα μάτια να φαίνονται μεγαλύτερα και πιο φωτεινά.

Mην ξεχνάς όμως πως το δέρμα γύρω από τα μάτια είναι λεπτότερο από το υπόλοιπο πρόσωπο. Πολλές από εμάς συχνά τονίζουν υπερβολικά αυτή την ζώνη και καταλήγουν να φαίνονται πολύ μεγαλύτερες από την ηλικία τους. Δεν υπάρχει όμως κανένας λόγος ανυσηχίας γιατί εμείς βρήκαμε και συγκεντρώσαμε τα πιο συνηθισμένα λάθη μακιγιάζ, που πρέπει από αύριο κιόλας να αποφύγεις.

1) Δεν χρησιμοποιείς κρέμα ματιών

Η αφυδατωμένη περιοχή των ματιών οδηγεί μελλοντικά σε δέρμα με λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Μην ξεχνάς να εφαρμόζεις μια ενυδατική κρέμα ματιών δύο φορές την ημέρα. 

2) Δεν φοράς μάσκαρα

Ένα από τα κυριότερα λάθη που κάνουν τα κορίτσια στο μακιγιάζ είναι η παράλειψη της μάσκαρας. Αυτό κάνει τα μάτια σου να φαίνονται πολύ μικρότερα και εσύ να φαίνεσαι μεγαλύτερη.

3) Βάζεις μαύρο μολύβι στο εσωτερικό του ματιού

Το μαύρο μολύβι στο εσωτερικό του ματιού κάνει αυτομάτως τα μάτια σου να δείχνουν πολύ μικρά και το πρόσωπό σου κουρασμένο. Δοκίμασε ένα μπεζ η λευκό μαλακό μολύβι ματιών και θα δεις αμέσως τη διαφορά.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss