Αυτά τα λάθη κάνουν οι γυναίκες στα μαλλιά τους, σύμφωνα με τον hairstylist της Victoria Beckham

Ο Jason Collier αποκάλυψε όσα κάνουμε άθελά μας και καταστρέφουμε τα μαλλιά μας.

Τα μαλλιά είναι προσωπική υπόθεση για την κάθε γυναίκα. Το ποιο κούρεμα και χτένισμα θα επιλέξει η κάθε μία είναι καθαρά δική της επιλογή και έχει να κάνει με αρκετούς παράγοντες, όπως το τι ταιριάζει στο στυλ της, αν θα τη βολέψει στην καθημερινότητά της και – φυσικά- αν είναι trend την εκάστοτε σεζόν που διανύουμε, είτε χάρη σε έναν Οίκο Μόδας, είτε χάρη σε μια αγαπημένη celebrity.

Ωστόσο, υπάρχει ένα κοινό σημείο για τις περισσότερες γυναίκες – ακόμα και για τις stars- που δεν είναι άλλο από τους τρόπους με τους οποίους φροντίζουμε τα μαλλιά μας. Θα σου εξηγήσουμε… Η πλειοψηφία των γυναικών ακούει κατά γράμμα τις συμβουλές των ειδικών με αποτέλεσμα να προσέχει και να περιποιείται τα μαλλιά της με πολύ εξειδικευμένα προϊόντα. Σχεδόν όλες, όμως, υποπίπτουμε κάποια στιγμή της ζωής μας σε πέντε λάθη.

Είναι λάθη, που έχουν να κάνουν- κατά κύριο λόγο- με το styling των μαλλιών και τα οποία αποκάλυψε πρόσφατα ο celebrity hairstylist, Jason Collier. Ο Jason έχει μια λαμπρή καριέρα στον χώρο της κομμωτικής, έχει πολύχρονη εμπειρία και -εκτός από τη Victoria Beckham που έχει αναλάβει εδώ και χρόνια- από τα χέρια του έχουν περάσει stars, όπως η Eva Longoria, η Sadie Frost και η Helen McCrory.

Μιλώντας, λοιπόν, στο www.redonline.co.uk, ο Jason Collier αποκάλυψε ότι οι γυναίκες κάνουν πέντε πολύ συγκεκριμένα λάθη στη φροντίδα των μαλλιών τους και παρά το γεγονός ότι ο ίδιος τα επισημαίνει κάθε φορά στις πελάτισσές του, εκείνες δε βάζουν μυαλό πάντα. Ποια είναι αυτά τα λάθη; Θα τα ανακαλύψεις στην παρακάτω gallery και καλό είναι να τα σταματήσεις κι εσύ… αμέσως!

Διάβασε ακόμα: Αυτό είναι το απόλυτο κούρεμα για το 2020

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss