Αυτά τα χρώματα πρέπει να επιλέγεις το 2021 σύμφωνα με το ζώδιό σου

Οι απαντήσεις θα σε εκπλήξουν.

Βρισκόμαστε εν μέσω εκπτώσεων και παρόλο που τα εμπορικά καταστήματα παραμένουν κλειστά, εμείς ψωνίζουμε τα απαραίτητα items για την επόμενη σεζόν. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θέλουμε να μαθαίνουμε πρώτες όλα τα fashion news, τις τελευταίες τάσεις και όλα τα must-haves της περιόδου.

Σήμερα ωστόσο αποφασίσαμε να εστιάσουμε σε ένα θέμα που όσες ασχολούνται με τα ζώδια θα λατρέψουν. Ναι, πλέον μπορείς να κάνεις shopping βασιζόμενη στο ζώδιό σου. Τι εννοούμε με αυτό; Θα σου εξηγήσουμε αμέσως. Κάθε ζώδιο έχει μοναδικά χαρακτηριστικά με αποτέλεσμα μερικά χρώματα να ταιριάζουν καλύτερα σε συγκεκριμένες ομάδες ζωδίων και το αντίστροφο.

Με λίγα λόγια, δεν υπάρχει καλύτερη χρονική στιγμή για να αξιοποιήσεις το ζώδιό σου και να το αφήσεις να καθοδηγήσει τις ενδυματολογικές σου επιλογές. Ήρθε η ώρα να εκφράσεις την αληθινή και πιο stylish εκδοχή του εαυτού σου! Βρήκαμε ποια χρώματα πρέπει να φορέσεις περισσότερο το 2021 σύμφωνα με το ζώδιό σου, ώστε να μπορέσεις να αναδείξεις στο μέγιστο την προσωπικότητά σου.

Κάθε σύσταση χρώματος βασίζεται στην πλανητική ενέργεια που θα επηρεάσει κάθε ένα από τα ζώδια κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις ποιο χρώμα πρέπει να επιλέγεις συχνότερα σύμφωνα πάντα με τον ωροσκόπο σου.

Δες επίσης: Μία καλλιτεχνική ομάδα διαλύει τσάντες Hermès Birkin για να φτιάξει σανδάλια

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @doses_of_style

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss