Αυτά τα nail art είναι τόσο χειμερινά που μοιάζουν με ζεστά πουλόβερ

…ή τουλάχιστον έτσι νομίζουμε εμείς!

Πρέπει να το παραδεχτούμε, η δεύτερη καραντίνα είναι ελαφρώς ευκολότερη από την πρώτη. Αρχικά είμαστε πλέον συνηθισμένοι. Δεύτερον, ο χειμώνας είναι καιρός για χουζούρι σε αντίθεση με την άνοιξη και το καλοκαίρι που δεν μας αφήνουν σε ησυχία και μας «καλούν» να βγούμε έξω. Είναι χειμώνας λοιπόν και πολλά σπίτια είναι στολισμένα Χριστουγεννιάτικα.

Οι καφέδες δεν έχουν πια παγάκια αλλά είναι καυτοί, φοράμε κάλτσες μέσα στο σπίτι, τα τζάκια είναι ανοιχτά και θέλουμε ζεστασιά. Το ίδιο ζητάμε και από το μανικιούρ μας. Θέλουμε χρώματα πλούσια και χειμερινά, ουδέτερα ή και σκούρα. Θέλουμε την παλέτα του χειμώνα στα δάχτυλά μας και αυτό βαλθήκαμε να βρούμε σήμερα.

Για το σημερινό daily nailspiration αποφασίσαμε να αναζητήσουμε χειμερινά μανικιούρ που θυμίζουν χειμώνα και μοιάζουν με ζεστά πουλόβερ και τα καταφέραμε. Βρήκαμε 10 nail art που νομίζουμε ότι θα λατρέψεις και μάλλον έχουμε δίκιο.

Κάνε ακόμα έναν ζεστό καφέ λοιπόν (ή ένα τσάι, ό,τι προτιμάς) και απόλαυσε την παρακάτω gallery. Είναι γεμάτη χειμωνιάτικο χρώμα και ζεστασιά… ό,τι πρέπει δηλαδή για το απόγευμα Τετάρτης!

Διάβασε ακόμα: Πήγε 4! Κάνε ένα διάλειμμα για να δεις 20 τέλεια nail art

 

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss