Αυτά τα styling tips θα δώσουν ανοιξιάτικο αέρα στην εμφάνιση σου

Ο καιρός αλλάζει αφήνουμε σιγά σιγά την βαρυχειμωνιά και μπαίνουμε στην όμορφη Άνοιξη. Η διάθεση σου γίνεται πιο καλή και θες να ανανεώσεις και την εμφάνιση σου με εύκολους τρόπους, χωρίς πολλές αγορές για αρχή, αφού ακόμη δεν έχεις κατασταλάξει τι καινούργιο θες να βάλεις στην ντουλάπα σου.

Ιδέες για ανοιξιάτικο στιλ με κομμάτια που ίσως έχεις ή είναι πολύ εύκολο να αποκτήσεις, χωρίς να χαλάσεις πολλά χρήματα, είναι το σημερινό μας αφιέρωμα που νομίζουμε ότι θα σου αρέσει πολύ. Τα κορίτσια στο Instagram ήδη έχουν δώσει ανοιξιάτικο στιλ στις εμφανίσεις τους, με μικρές τονωτικές κινήσεις, που και εσύ μπορείς να αντιγράψεις χωρίς μεγάλες αλλαγές.

@naaomiross

Η μαρινιέρα δίνει αμέσως ένα πιο χαλαρό ανοιξιάτικο ύφος και μπορείς για αρχη να την φορέσεις με τα μαύρα παντελόνια σου και να σετάρεις χρυσά κοσμήματα που θα δώσουν λάμψη.

@tesshell

Τα χρωματιστά σακάκια με το τζιν σου είναι μία εύκολη λύση για λίγο πιο spring style.Eύκολο και στιλάτο χωρίς κανένα έξοδο.

@sezane

Τα λουλούδια πλέον δεν φεύγουν ποτέ από την μόδα και τα φοράς και όλο την χειμώνα αν θες, ιδανικά τώρα συνδύασε τα με καφέ αξεσουάρ και δώσε ένα πιο smooth αποτέλεσμα στο σύνολο σου.

@wethepeoplestyle

Οι φόρμες δεν μας αφήνουν ακόμη αφού η καραντίνα συνεχίζεται απλά τώρα μπορείς και εσύ να βάλεις λίγο χρώμα ακόμη και σε αυτό τo casual σύνολο που φοράς και ξαναφοράς όλη μέρα στο σπίτι.

@wethepeoplestyle

Αγαπημένα καρό για αυτή την περίοδο του χρόνου, φέρνουν στο μυαλό λιβάδια και πικ νικ ενώ αν τα συνδυάσεις με λευκά sneakers ή μποτάκια έχεις ένα τέλειο ανοιξιάτικο σύνολο.

@wethepeoplestyle

Τα floral top είναι το πιο εύκολο tip για τώρα να φοράς ε τζιν και αμέσως δίνεις ανοιξιάτικο ύφος στην εμφάνιση σου.

@sezane

Τα denim σύνολα αποκτούν τώρα ένα πιο ανοιξιάτικο ύφος αν τα σετάρεις με camel αξεσουάρ και χρωματιστά κοσμήματα.

@_jeanettemadsen_

Το τζιν σου μπορεί να αλλάξει ύφος αν το συνδυάσεις με λευκά, ένα σακάκι ΄και ένα ζευγάρι μποτάκια είναι αρκετά για μία spring εμφάνιση.

@blancamiro

Η τσάντα σου μπορεί να γίνει χρωματιστή και να σε ανανεώσει αφήνοντάς για λίγο την πολυαγαπημένη σου μαύρη.

@anoukyve

Το μπεζ είναι ένα χρώμα κλειδί για αυτή την περίοδο και αν το συνδυάσεις με λευκό έχεις το πιο στιλάτο ανοιξιάτικο συνδυασμό.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss