Αυτές είναι οι ασφαλείς στάσεις του σεξ στην εγκυμοσύνη

Τι πρέπει να γνωρίζει το ζευγάρι.

Πολλά ζευγάρια αποφεύγουν να κάνουν σεξ φοβούμενοι μήπως βλάψουν το βρέφος κάτι που, φυσικά, δεν ισχύει. Μάλιστα, πολλοί γυναικολόγοι συνιστούν τις σεξουαλικές επαφές ως μια μέθοδο που συμβάλλει στον ανώδυνο φυσιολογικό τοκετό.

Τα πράγματα αρχίζουν να δυσκολεύουν προς το τέλος της εγκυμοσύνης, λόγω της θέσης που αποκτά η κοιλιά της γυναίκας.

Ωστόσο, αν είστε επινοητικοί, μπορείτε να συνεχίσετε τα χαδάκια, χωρίς να πτοείστε από τη φουσκωμένη κοιλιά της συντρόφου σας.

Η ιεραποστολική στάση δεν αργεί να γίνει άβολη, εκτός κι αν μπορείτε να στηρίζετε το βάρος σας στους πήχεις ή στα μπράτσα σας, ώστε να μην πιέζετε το στήθος της συντρόφου σας (ορισμένες φορές θα πρέπει να αποφεύγετε ακόμα και να το αγγίζετε). Για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα την πονέσετε είναι προτιμότερο να μην ξαπλώνετε από πάνω της.

Επιλέξτε την ακόλουθη στάση: η σύντροφός σας ξαπλώνει ανάσκελα και μαζεύει τα πόδια προς το στήθος της, ενώ εσείς ξαπλώνετε στο πλευρό σας, κάθετα στο σώμα της, και γλιστράτε στη λεκάνη σας κάτω από τα πόδια της, ώστε να επιτραπεί η διείσδυση. Πλησιάστε τον κορμό σας στο σώμα της, ώστε να μπορείτε να τη χαϊδεύετε. Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι ύστερα από λίγους μήνες ορισμένες γυναίκες δεν νιώθουν καθόλου άνετα όταν ξαπλώνουν ανάσκελα.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss