Αυτές είναι οι δύο «αφέντρες» που συνελήφθησαν να γυρίζουν πορνό σε ναό (pics)

Απίστευτο περιστατικό με τους 3 πρωταγωνιστές της ροζ ιστορίας να συλλαμβάνονται – Oι δύο γυναίκες υποστηρίζουν μέσω του δικηγόρου τους ότι το φταίξιμο δεν είναι δικό τους αλλά του… περίεργου «ματάκια» που κοίταξε μέσα από το παράθυρο του κλειστού ναού, τους «τσάκωσε» να κάνουν ό,τι κάνουν, και στη συνέχεια ειδοποίησε τις Αρχές.

Σάλο έχει προκαλέσει στις Ηνωμένες πολιτείες η είδηση της σύλληψης ενός ιερέα στη Λουιζιάνα, ο οποίος γύριζε πορνό (!) μέσα στην εκκλησία μαζί με δυο γυναίκες!

Ο αιδεσιμότατος Travis Clark πιάστηκε κυριολεκτικά στα… πράσα από έναν περαστικό, ο οποίος είδε τα φώτα της εκκλησίας αναμμένα. Όταν μπήκε μέσα είδε τον ιερέα και δυο γυναίκες να κάνουν sex πάνω στην Τράπεζα της εκκλησίας, βιντεοσκοπώντας τις ακόλαστες πράξεις τους.

Μάλιστα, η μια εκ των δυο γυναικών είναι επαγγελματίας ηθοποιός ερωτικών ταινιών ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα ποιος ήταν εκείνος ο οποίος κανόνισε την ανίερη συνάντηση και μάλιστα μέσα στην εκκλησία.

Οι δυο γυναίκες, ονόματι Melissa Cheng (23 ετών) και Mindy Dixon (41 ετών), συνελήφθησαν όπως φυσικά και ο ιερέας.

Να σημειωθεί πως ο μάρτυρας πρώτα τράβηξε βίντεο των όσων συνέβαιναν μέσα στην εκκλησία και μετά κάλεσε την αστυνομία.

Όπως αναφέρει το Nola.com η Dixon είχε ενημερώσει μια ημέρα πριν για την ακόλαστη πράξη της μέσα από τα social media, τονίζοντας πως θα ταξίδευε στη Λουιζιάνα για να «ατιμάσει τον οίκο του Θεού».

Η Ντίξον και η Τσενγκ υπoστηρίζουν ότι είναι αθώες, καθώς όλοι οι συμμετέχοντες στην bdsm «συνεδρία» ήταν ενήλικες και το περιστατικό έλαβε χώρα σε κλειστό, ιδιωτικό χώρο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Αυτός είναι ο χάρτης υγειονομικής ασφάλειας – Στο επίπεδο 3 η Αττική

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss