Αυτές είναι οι 10 τσάντες που θα βλέπεις κυριολεκτικά παντού το 2021

Βρήκαμε όλες τις it bags του προσεχούς έτους.

Σύντομα το 2020 οδεύει προς το τέλος του, χωρίς εμείς καλά-καλά να το έχουμε συνειδητοποιήσει. Την ίδια ώρα, οι τάσεις για την ερχόμενη σεζόν κάνουν δειλά την εμφάνισή τους, καλώντας μας να τις ανακαλύψουμε. Η αγάπη των γυναικών για τη μόδα είναι γνωστή και παντοτινή. Αν μας ζητούσαν όμως να ξεχωρίσουμε το πιο λατρεμένο item της γκαρνταρόμπας μας, τότε αυτό θα ήταν με βεβαιότητα η γυναικεία τσάντα.

Πρόκειται για το πιο χρήσιμο κομμάτι της εμφάνισής μας αφού αποθηκεύει όλα τα προσωπικά αντικείμενα που χρειαζόμαστε κατά τη διάρκεια της ημέρας όπως πορτοφόλι, κλειδιά, κινητό, ακόμη και ολόκληρη αλλαξιά με ρούχα. Μεγάλο ρόλο βέβαια παίζει σε αυτό το μέγεθος της τσάντας που επιλέγεις να κρατήσεις. Για τα πρωινά μας looks οι μεγάλες τσάντες τύπου shopping ή τα σακίδια είναι οι επικρατέστερες επιλογές αφού διαθέτουν μεγάλη χωρητικότητα. Αντίθετα στις βραδινές μας εξόδους και τις πιο επίσημες περιστάσεις, αναζητούμε ένα clutch τσαντάκι μικρού μεγέθους το οποίο θα ολοκληρώσει κομψά το ντύσιμό μας.

Κοιτώντας το φωτογραφικό υλικό από την Εβδομάδα Μόδας και τις συλλογές όλων των μεγάλων οίκων και brands, πήραμε μια πρώτη ιδέα για τα κυρίαρχα trends στις τσάντες. Είτε σκοπεύεις να επενδύσεις στα πρωτότυπα σχέδια είτε απλώς θέλεις να ενημερωθείς για τις τάσεις της νέας σεζόν, εδώ είναι οι 10 τσάντες τις οποίες θα βλέπεις παντού στο άμεσο μέλλον. Ανακάλυψέ τες όλες στη gallery που ακολουθεί.

Δες επίσης: Color Sense: Τα νέα αρώματα Cajoline ξυπνούν όλες τις αισθήσεις σου

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss