Αυτές οι λεπτομέρειες θα κάνουν τις μπλούζες του φετινού χειμώνα πολύ ξεχωριστές

Οι μεγαλύτεροι Οίκοι Μόδας του πλανήτη μάς έδειξαν πώς πρέπει να είναι τα tops αυτόν τον χειμώνα.

Ονειρικά ντραπέ, θηλυκά βολάν, ρομαντικά buttoned up tops και δυναμικά στράπλες, «περπάτησαν» πριν από κάποιους μήνες στις επιδείξεις μόδας των μεγαλύτερων Οίκων του Πλανήτη. Τότε που ο Covid-19 δεν φάνταζε τόσο τρομακτικός και ο όρος «lockdown» δεν υπήρχε στις ζωές μας. Αυτό σημαίνει πως σίγουρα σχεδιάστηκαν με άλλα δεδομένα και πως οι fashion designers είχαν στο μυαλό τους συνθήκες στις οποίες θα μπορούσαν να φορεθούν ενώ τώρα εμείς έχουμε πατήσει το pause σε αυτό που ονομάζαμε «κοινωνική ζωή».

Οι τάσεις στις μπλούζες, στα tops και στα πουκάμισα, μπορεί να διαμορφώθηκαν με όρους από «περασμένες εποχές», αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν πρέπει να τις γνωρίζουμε και τώρα, στην καραντίνα Νο2 που βιώνουμε. Γιατί η μόδα πάνω από όλα «είναι ελπίδα» και πολύ σύντομα θα χρειαστούμε το «καλό, lingerie μπλουζάκι μας» για να βγούμε από το σπίτι. Δεν θα φοράμε για πάντα oversized πουλόβερ και hoodies. Όταν, λοιπόν, επανέλθουμε στην κανονικότητά μας είναι χρήσιμο να γνωρίζουμε τις λεπτομέρειες που χρειάζεται να έχουν τα tops μας τον φετινό χειμώνα για να είναι στυλάτα.
Atlein megalos giakas
Στην παρακάτω gallery θα βρεις αναλυτικά πώς τα παρουσίασαν τα Fashion Houses ανά τον πλανήτη και μπορείς να εστιάσεις στα micro trends που εσύ βρίσκεις ελκυστικά ανάλογα με το στυλ σου. Αν είσαι ρομαντική θα λατρέψεις τα βολάν και τα ντραπέ. Αν αγαπάς τα 90s θα «συγκινηθείς» με την Chinese λαιμόκοψη που είναι και πάλι στη μόδα, ενώ αν είσαι οπαδός του μινιμαλισμού και των ‘00s τα tops με τον έναν ώμο θα τραβήξουν αμέσως την προσοχή σου. Καλό είναι να έχουμε επιλογές… και ας μην τις «χρησιμοποιούμε» ευθύς.
Δες επίσης: Η χθεσινή εμφάνιση της Βίκυς Καγιά στο GNTM ήταν η δόση λάμψης που λείπει από τη ζωή μας

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss