Αυτές οι παντόφλες θα αντικαταστήσουν ακόμη και τα πιο άνετα παπούτσια

Όλες τις ημέρες της καραντίνας σου και όχι μόνο.

Δεν υπάρχει αμφιβολία για το γεγονός ότι οι παντόφλες έχουν φέτος την τιμητική τους. Η καραντίνα και η τηλεργασία συνέβαλαν σημαντικά σε αυτό ενώ εδώ και λίγες ημέρες βρισκόμαστε ξανά σε κατ’οίκον περιορισμό μέχρι νεοτέρας. Αυτή την περίοδο λοιπόν, οι περισσότερες γυναίκες αφιερώνουμε ένα σημαντικό μέρος του budget μας σε loungewear, αφού περνάμε τις περισσότερες-αν όχι όλες- τις ώρες μας εντός της οικίας.

Την ώρα που ξοδεύουμε χρήματα σε αθλητικά ρούχα, πιτζάμες και παπούτσια, υπάρχει ένα item που πραγματικά δεν νοείται να λείπει από τη γκαρνταρόμπα μας. Αναφερόμαστε φυσικά στις παντόφλες, οι οποίες προσφέρουν άνεση, στυλ και cosy διάθεση. Αποτελούν τη no1 επιλογή υποδήματος για μέσα στο σπίτι, χαρίζοντάς σου ελευθερία κινήσεων από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Το τελευταίο διάστημα ένα συγκεκριμένο trend έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητό και δημοφιλές στα social media, με ολοένα και περισσότερες γυναίκες να το επιλέγουν για το homewear ντύσιμό τους. Ο λόγος για τα παντοφλάκια σε σχήμα μπαλαρίνας ή αλλιώς #ballerinaslippers. Πήραν την ονομασία τους από τα κλασικά παπούτσια του μπαλέτου αφού η ομοιότητα είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Ένα από τα πλεονέκτήματά τους είναι πως μπορούν να φορεθούν και χωρίς καλτσάκια ενώ παράλληλα προσφέρουν ζεστασιά και απαράμιλλο στυλ. Τόλμησε να τα φορέσεις αυτό τον χειμώνα για να δώσεις αέρα ανανέωσης στις sleepwear εμφανίσεις σου.

H&M www.hm.com

pantofles8

TEZENIS www.tezenis.com

pantofles9

MARKS & SPENCER www.marksandspencer.com

Δες επίσης: Το σακάκι της Kate Middleton είναι ό,τι πιο κομψό θα δεις σήμερα

Στη gallery που ακολουθεί βρήκαμε και συγκεντρώσαμε μερικές από τις ωραιότερες παντόφλες των fashionistas ώστε να πάρεις ιδέες μέχρι τις επόμενες αγορές σου.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss