Αυτές οι φωτογραφίες θα σε κάνουν να θέλεις να κάνεις τα μαλλιά σου ακριβώς έτσι!

Ο Ιανουάριος είναι ο μήνας που φέρνει μαζί του όλη αυτή τη διάθεση για ανανέωση κι εμείς οι γυναίκες όταν σκεφτόμαστε ανανέωση το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι τα μαλλιά μας γιατί, πράγματι, αλλάζοντας τα μαλλιά μπορούμε να αλλάξουμε όλη τη διάθεσή μας. 

Αν κάνεις ένα πρόχειρο scroll down θα πέσεις πάνω σε instagramers που έχουν τα μαλλιά τους πάνω- κάτω ίδια: αυτό το καρέ (μακρύ ή κοντό) στην τέλεια ξανθιά απόχρωση (πιο ανοιχτή ή πιο σκούρα) και αν ισχύει αυτό που έχουμε ξαναπεί πώς τα δύο είναι σύμπτωση, τα τρία είναι τάση, τότε αυτό είναι το μεγαλύτερο hair trend του instagram!

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα πιο αγαπημένα μας- iconic τέτοια hair look που θα μπορείς να δείξεις στον κομμωτή σου με την πρώτη ευκαιρία. Συνέχισε το scroll down!

@lucywilliams

Hairs goals όχι μόνο ως προς το χρώμα και το κούρεμα αλλά και ως προς εκείνες τις μικρές λεπτομέρειες που μπορείς να υιοθετήσεις για να κάνεις τα μαλλιά σου να δείχνουν διαφορετικά ή για να υιοθετήσεις ένα χτένισμα όταν νιώθεις την ανάγκη. 

@ruerodier

Οι ανταύγειες και η πιο σκούρα ρίζα είναι ένας πολύ καλός συνδυασμός για τις μέρες της καραντίνας αν δεν θέλεις η ρίζα των μαλλιών σου να κάνει contrast με τα μήκη. 

@shotfromthestreet

Το καρέ έχει πολλές και διαφορετικές εκδοχές. Μια λεπτομέρεια που μπορεί να αλλάξει εντελώς το hair look σου είναι οι φράντζες. Αν, λοιπόν, έχεις ήδη καρέ και ήδη ξανθά μαλλιά μια ιδέα για να ανανεωθείς είναι να κόψεις φράντζες. 

@tanyaburr

Αν αυτό το χρώμα μαλλιών δεν ανήκει στην κατηγορία των hair goals, τότε… ποιο; 

@patidubroff

Η Margot Robbie είναι το πιο χαρακτηριστικό- πιο διάσημο παράδειγμα του πόσο in fashion είναι αυτό το combo στα μαλλιά: καρέ κούρεμα με ξανθό χρώμα.

@lucyboynton1

Και η Lucy Boynton είναι ένα επίσης χαρακτηριστικό, διάσημο παράδειγμα αυτού του hair look. Αν θέλεις να το υιοθετήσεις όπως εκείνη μπορείς να κρατήσεις τις φράντζες και να βάλεις τα υπόλοιπα μαλλιά πίσω από τα αυτιά έτσι ώστε να τα διαχωρίσεις και τα μαλλιά σου να δείχνουν πιο signature. 

@vanessahong

Σε όλη την διάρκεια της πρώτης καραντίνας η Vanessa Hong ήταν αυτή που έκανε όσες είχαν ξανθά βαμμένα μαλλιά που έκαναν έντονο contrast με τη μαύρη ρίζα τους να νιώθουν κάπως πιο άνετα. Σε αυτή την καραντίνα η ίδια έχει το τέλειο ανοιχτόχρωμο ξανθό ενώ το κούρεμά της στηρίζει την επιτυχία του στο blunt cut τελείωμα. 

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss