Αυτές οι instagrammers έχουν τέλειες αφέλειες! PS: Μην τις δεις αν δεν θες να μπεις σε πειρασμό!

Το instagram είναι γεμάτο πειρασμούς. Και αν είσαι αρκετά επιρρεπής με ένα απλό scroll down μπορείς να χρεώσεις την κάρτα σου με κάμποσα ευρώ ή να βρεθείς ξαφνικά με αφέλειες χωρίς να το είχες σκεφτεί ποτέ πριν να το κάνεις.

Μου έχει συμβεί! Έχω βρεθεί με την κομμώτριά μου για να κόψουμε την ψαλίδα και επειδή εκείνη την στιγμή ήμουν στο προφίλ του Sezane (παριζιάνικο brand με ρούχα που πρέπει να ακολουθήσεις asap αν δεν το κάνεις ήδη) και έπεσα πάνω σε εκείνο το κορίτσι με τις τέλειες αφέλειες, στο επόμενο δεκάλεπτο είχα κι εγώ τις δικές μου. Και είμαι οριακά να ξαναβρεθώ εκεί!

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τις instagrammers που ακολουθούμε μόνο και μόνο για τα τέλεια μαλλιά τους και τις αφέλειές τους. Προσοχή! Μην συνεχίσεις το scroll down αν δεν θες να μπεις σε πειρασμό!

@violette_fr

Η Violette είναι ένα από τα διασημότερα french girl που έχει τέλειες αφέλειες αλλά και αυτό το χαρακτηριστικό κούρεμα των Γαλλίδων με τις άνισες άκρες, σαν να έχουν κουρευτεί μόνες τους. Μάλιστα, η ίδια έχει και ένα πολύ ωραίο tip για τις αφέλειές της. Με ένα μικρό κλάμερ πιάνει το μέσο της αφέλειες ψηλά όταν είναι βρεγμένα με αποτέλεσμα όταν το αφαιρέσει να κάνουν τα μαλλιά της αυτό το εφέ των curtain bangs.

@lefevrediary

Ο συνδυαμός καρέ και αφέλειες είναι πολύ stylish και μπορεί να σταθεί σε κάθε σχήμα- τύπο μαλλιών: από τα πολύ sleek και ίσια μέχρι τα σπαστά ή ακόμη και τα σγουρά.

@leiasfez

Αν έχεις πολυυυυ μακριά, signature μαλλιά αλλά δεν θέλεις να αποχωριστείς το μήκος τους μπορείς να κάνεις την αλλαγή σου επιλέγοντας μακριές και άνισες αφέλειες. Μια ακόμη αγαπημένη μας Γαλλίδα, η Leia Sfez, θα σε πείσει να το κάνεις!

@maria_bernad

Ένας συνδυασμός 80’s επιρροών και all time classic αφέλειες θα σου φέρει αυτό το αποτέλεσμα που είδαμε και στην Maria Bernad και το οποίο από μόνο του αποτελεί πρόταση. Μερικές λεπτομέρειες στο styling: τόνισε την φαβορίτα και δημιούργησε ένα ελαφρώς wet effect.

@priyankachopra

Την εβδομάδα που πέρασε η Priyanka Chopra έκοψε αφέλειες και έκανε τα μήκη με layers. Το αποτέλεσμα είναι ένα stylish shag που από τότε που εμφανίστηκε ξανά, πέντε- έξι χρόνια πριν, δεν έπαψε να μας απασχολεί.

@ shotfromthestreet

Ένα μακρύ καρέ και αφέλειες αποτελούν ένα πολύ ενδιαφέρον combo όπως μας απέδειξε και η Λονδρέζα Lizzy Hadfield η οποία στο instagram της μας δείχνει και πολλές διαφορετικές επιλογές για styling όπως το half up.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss