Αυτή είναι η χειρότερη ομάδα του 2020 στην Ευρώπη (videos)

Με 29 παιχνίδια χωρίς νίκη, τους τελευταίους 11 μήνες, η Σάλκε αποτελεί με διαφορά τη χειρότερη ομάδα της Ευρώπης μέσα στο 2020.

Το 2020 φτάνει προς το τέλος του. Ένα έτος που άλλαξε όλα όσα γνώριζε η ανθρωπότητα, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. Ο αθλητισμός φυσικά και επηρεάστηκε από τα νέα δεδομένα και πολλά άλλαξαν μέσα σε αυτούς τους μήνες.

Κάποιες ομάδες επηρεάστηκαν περισσότερο από κάποιες άλλες, ωστόσο για τη Σάλκε, μάλλον δεν ευθύνεται ούτε κατά διάνοια η πανδημία.

Κι αυτό γιατί η γερμανική ομάδα αποτελεί τη χειρότερη μέσα στο 2020, σίγουρα για τα 5 κορυφαία Πρωταθλήματα, αλλά πιθανότατα και για όλα τα υπόλοιπα γνωστά, που συγκεντρώνουν αρκετά βλέμματα πάνω τους.

Η Σάλκε μετά και την ήττα του περασμένου Σαββάτου στην έδρα της από την Αρμίνια Μπίλεφελντ, βρίσκεται στην ουρά της βαθμολογίας με μόλις 4 βαθμούς σε 13 αγώνες.

Δεν είναι μόνο αυτό όμως. Η Σάλκε έχει ήδη συμπληρώσει 29 αγώνες χωρίς νίκη στο Πρωτάθλημα! Μετράει 10 ισοπαλίες και 19 ήττες από τις 17 Ιανουαρίου 2020, όταν και είχε κερδίσει για τελευταία φορά, επικρατώντας 2-0 της Γκλάντμπαχ.

Σε αυτούς τους 11 μήνες δεν έχει πετύχει νίκη στο Πρωτάθλημα σε 29 παιχνίδια και απειλεί το αρνητικό ρεκόρ της Τασμάνια Βερολίνου, όταν τη σεζόν 1965/66 είχε συμπληρώσει 31 παιχνίδια χωρίς νίκη.

Δείτε την τελευταία νίκη της Σάλκε:


Δείτε μερικά από τα φετινά ματς της Σάλκε:

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss