Αυτή είναι η beauty συμβουλή που θα έδινε η Drew Barrymore στον 20χρονο εαυτό της (και ναι, αυτή είναι η Drew Barrymore)!

Μέχρι τα 20 της η Drew Barrymore είχε εμφανιστεί σε περισσότερα από 25 τηλεοπτικά show και σε ταινίες. Και παρά το γεγονός ότι μέχρι εκείνη την ηλικία είχε ζήσει όσα δεν θα ζήσουμε εμείς μέχρι τα 60 μας, η πραγματικότητα είναι ότι ήταν μόνο 20! Πρόσφατα, η ίδια έδωσε μια συνέντευξη στο Refinery29 όπου μίλησε για διάφορα και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε τι θα συμβούλευε τον 20χρονο εαυτό της αν είχε τη δυνατότητα. 

“Δεν θα έλεγα στον 20χρονο εαυτό μου τίποτα! Μου άρεσε που ως νέα μου άρεσε το παιχνίδι, μου άρεσε να βάζω σκιές ψηλά στα μάγουλα”, είπε η ίδια αναφερόμενη στο πόσο ελεύθερο πνεύμα ήταν, αλλά μετά από λίγη σκέψη πρόσθεσε: “Δεν έπαιρνα ποτέ το αντηλιακό στα σοβαρά και δεν φορούσα καθόλου αντηλιακή στο πρόσωπο! Πάντα με έκανε να βγάζω σπυράκια. Έτσι, λοιπόν, ήμουν πάντα ανάμεσα σε αυτά τα δύο: θέλω να έχω φωτογήρανση ή σπυράκια όλη την ώρα; Και τότε διάλεξε την φωτογήρανση γιατί σκεφτόμουν ότι οι συνέπειες από αυτό θα έρχονταν πολύ αργότερα! Οπότε ναι, θα με συμβούλευα να φοράω αντηλιακό!”. 

Παρά το γεγονός ότι η Drew Barrymore μας αρέσει πολύ και ένας παραπάνω λόγος γι’αυτό είναι γιατί έχει επιτρέψει στον εαυτό της να μεγαλώσει όμορφα, δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο για το κομμάτι της αντηλιακής, καθώς πρόκειται για την νούμερο ένα αιτία γήρανσης!

Οπότε ναι, και από εμάς αυτή είναι η συμβουλή: Wear sunscreen! Μάλιστα, πλέον η κοσμετολογία έχει προχωρήσει τόσο ώστε στην αγορά μπορείς να βρεις πολλές και πολύ λεπτόρρευστες αντηλιακές. Άρα, δεν έχεις καμία δικαιολογία γι’αυτό!

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss