Τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση του 53χρονου επιχειρηματία Σταύρου Δογιάκη, καθώς εντοπίστηκε νεκρός την Τρίτη 22 Ιουνίου, έξω από το αυτοκίνητό του σε περιοχή του Υμηττού στην Αγία Παρασκευή. Ο άνδρας βρέθηκε νεκρός με ένα τραύμα στο κεφάλι και ένα διαμπερές τραύμα στον κορμό, ενώ δίπλα του εντοπίστηκε ένα πιστόλι και ένα κουτί με χρήματα. Την εξαφάνισή του είχε δηλώσει ο αδερφός του την 21η Ιουνίου στο Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης και ενεργοποιήθηκε και ο μηχανισμός Μissing Αlert από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Παρόλο που βρέθηκε ιδιόχειρο σημείωμα με το οποίο ο νεκρός άνδρας ορίζει τον νόμιμο κληρονόμο του τον αδερφό του, ερωτήματα εγείρονται από το γεγονός πως, όπως κατέθεσε ο τελευταίος στην αστυνομία, το τελευταίο διάστημα ο 53χρονος είχε αποχωρήσει από την επιχείρηση που διατηρούσαν μαζί, μεταβιβάζοντάς του το μερίδιό του έναντι 650.000 ευρώ.

Άλλο ένα περίεργο σημείο της υπόθεσης, είναι το γεγονός πως ο άνδρας είχε δύο τραύματα από σφαίρες. Αστυνομικές πηγές που μεταφέρονται από τον ελληνικό Τύπο, κάνουν λόγο για πρώτη προσπάθεια του άνδρα να αυτοκτονήσει πυροβολώντας τον εαυτό του στην καρδιά, χωρίς ωστόσο να το καταφέρει δημιουργώντας διαμπερές τραύμα, και αφού απέτυχε, υπήρξε η δεύτερη προσπάθεια με τη σφαίρα στον κρόταφο, όπου και κατέληξε.

Παράλληλα, όπως δηλώνουν άτομα του στενού κύκλου του θανόντα στο protothema.gr, ο άνδρας πρόσεχε τη διατροφή του και σχεδίαζε να ανοίξει νέα, δική του επιχείρηση, η οποία σύντομα θα ολοκληρωνόταν. «Ο Σταύρος συμμετείχε σε επένδυση μισού εκατ. ευρώ σε καφέ μπαρ στην περιοχή του Χολαργού» λέει το πρόσωπο από το φιλικό του περιβάλλον. «Είναι δυνατόν να σχεδίαζε να αυτοκτονήσει και παράλληλα ετοίμαζε τη νέα του δουλειά, επενδύοντας κόπους μιας ολόκληρης ζωής; Το μαγαζί ήταν σχεδόν έτοιμο να ανοίξει. Είχε γίνει έναρξη στην Εφορία και σύντομα θα ολοκληρώνονταν οι εργασίες κατασκευής του. Είναι πολλά που πρέπει να ψάξει η αστυνομία και ελπίζω πως οι έρευνες θα οδηγηθούν προς τη σωστή κατεύθυνση».