Αυτός εχει… τρελάνει τον Γκαρσία – “Άλλος” παίκτης μετά τον Φερέιρα – “Τρώει” μεταγραφή! | του Λάζαρου Γεωργίδη

ΠΑΟΚ: Μετά από ένα μουδιασμένο ξεκίνημα στη σεζόν, ο Κάρολ Σφιντέρσκι βρίσκει τα πατήματά του και γίνεται πρωταγωνιστής στον φετινό ΠΑΟΚ. Ο Πολωνός έχει πλέον σκοράρει πλέον στα τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς του Δικεφάλου (με ΟΦΗ, Παναιτωλικό και Απόλλωνα Σμύρνης), φτάνοντας συνολικά τα τέσσερα γκολ στο πρωτάθλημα.

Για τον Πολωνό έγινε αρκετή κουβέντα το προηγούμενο διάστημα, ενώ ο Αντόνιο Τσόλακ αποκτήθηκε για να γίνει ο βασικός επιθετικός της ομάδας. Υπολόγιζε όμως χωρίς τον Σφιντέρσκι, ο οποίος αποδεικνύεται πολύ πιο χρήσιμος από τον Κροάτη και δικαίως έχει “φάει” τη θέση του στην ενδεκάδα.

Ο Πολωνός γκολτζής ξεκίνησε βασικός και σκόραρε κόντρα στον Παναιτωλικό, ο Τσόλακ πήρε την ευκαιρία του στο ματς με την Αϊντχόφεν αλλά δεν… ακούμπησε μπάλα και ο ΠΑΟΚ άλλαξε προς το καλύτερο όταν ο Σφιντέρσκι πέρασε στη θέση του στο ημίχρονο. Συνεπώς, ξεκίνησε στην ενδεκάδα του Πάμπλο Γκαρσία κόντρα στον Απόλλωνα και ήταν καταλυτικός. Πέτυχε το πρώτο γκολ, κέρδισε το πέναλτι για το δεύτερο και ήταν μέσα σχεδόν σε όλες τις φάσεις που έφτιαξε ο Δικέφαλος.

Κόντρα στην κριτική που του έχει γίνει, ο 23χρονος έχει βρει ρυθμό και αποδεικνύεται καταλυτικός για τους Θεσσαλονικείς, ανεβάζοντας διαρκώς τις μετοχές του. Όσο για τον Τσόλακ; Έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα την καριέρα του στον ΠΑΟΚ και όσο ο Σφιντέρσκι βρίσκεται σε τέτοια φόρμα, τα πράγματα είναι δύσκολα για τον Κροάτη.

Δεν είναι τυχαίο που ο συντάκτης του metrosport.gr σε συνέντευξή του στο Sportdog χαρακτήρισε τον Σφιντέρσκι ως καλύτερο επιθετικό σε σχέση με τον Τσόλακ και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο Πολωνός θα καθιερωθεί στην ενδεκάδα.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Ο Σφιντέρσκι έδωσε μία συνέντευξη την Πέμπτη στην Πολωνία. Αυτό που άφησε ως παράπονο κυρίως για τον Φερέιρα ήταν, ότι δεν πρόλαβε να ξεκουραστεί. Ο παίκτης πέρασε μία περίοδο από τα περσινά πλέι οφ μέχρι τα πρώτα φετινά παιχνίδια που ήταν σαν να βρισκόταν εκτός ομάδας. Ήταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Δεν είχε αυτοπεποίθηση, ενώ είναι εκτελεστής. Δεν φοβόταν το γκολ και ήταν παίκτης της μίας κίνησης, γρήγορος και αποτελεσματικός. Αυτό το διάστημα αναφέρω παρατηρήθηκε, ότι αυτά τα πράγματα δεν τα έκανε σωστά. Φαινόταν ότι είχε προσωπικό πρόβλημα. Θεωρώ, ότι τώρα θα πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Θα είναι ο πρώτος σέντερ φορ του ΠΑΟΚ. Δεν μπορώ να φανταστώ, ότι οι ευκαιρίες προς τον Τσόλακ θα είναι συνεχής και ο Σφιντέρσκι δεν θα παίζει ενδεκάδα.

Τα δυνατά παιχνίδια είναι τα ευρωπαϊκά. Εκεί φαίνεται ο ποδοσφαιριστής. Εντάξει, πρέπει να δοθούν και κάποιες ευκαιρίες στη καινούρια μεταγραφή. Θεωρώ όμως καλύτερο παίκτη τον Σφιντέρσκι από τον Τσόλακ. Πρέπει όμως να ξεκουραστεί. Μέχρι να εξαντληθούν όλες οι ευκαιρίες στον Κροάτη θα πρέπει να δουλέψει. Στο τέλος θα του πάρει τη θέση στην ενδεκάδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: “Έγκλημα” Ρέμπε στον ΠΑΟΚ με 1 μύριο στο… παλτό – Έξαλλοι Σαββίδης-Γκαρσία – Έμεινε χωρίς παίκτη!

Τα φετινά γκολ του Κάρολ Σφιντέρσκι μέχρι στιγμής:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, newpost.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss