Αυτό είναι το μυστικό της Blake Lively για τέλειες βλεφαρίδες

Δοκίμασέ το κι εσύ!

Το μακιγιάζ απασχολεί πολύ τις γυναίκες στην καθημερινότητά τους και όχι άδικα. Είναι ένας τρόπος να τονίσουν και να αναδείξουν σωστά τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά τους, αλλά και να καλύψουν τυχόν σημάδια κούρασης που μπορεί να είναι εμφανή ορισμένες φορές. Ναι, ακόμα και τώρα εν μέσω δεύτερου lockdown υπάρχει πολλές φορές αυτή η ανάγκη.

Ένα από τα σημεία του προσώπου που απασχολεί τις περισσότερες από εμάς, λοιπόν, είναι οι βλεφαρίδες. Όλες θέλουμε πλούσιες, γεμάτες όγκο και με μάκρος βλεφαρίδες, που θα αναδείξουν το βλέμμα μας προσθέτοντας βάθος και ένταση σε αυτό. Και ευτυχώς, που εκτός από τους ειδικούς, υπάρχουν και οι Hollywood stars για να μας δίνουν κατά καιρούς τα δικά τους μυστικά μακιγιάζ.

Να, για παράδειγμα, η Blake Lively! Όσα χρόνια τη γνωρίζουμε, ήδη από τη θρυλική σειρά «Gossip Girl», μας είχε εντυπωσιάσει η εικόνα της και το βλέμμα της. Είχε πάντα θαυμάσιες, ζηλευτές βλεφαρίδες. Μη φανταστείς, όμως, πως έκανε κάποια εξειδικευμένη θεραπεία, την οποία εσύ και εγώ δεν μπορούμε να κάνουμε.

Η Blake Lively απλώς χρησιμοποιούσε και συνεχίζει μέχρι σήμερα να «ορκίζεται» σε μια φανταστική μάσκαρα. Πρόκειται για μια πολύ οικονομική μάσκαρα με απαλό βουρτσάκι, κρεμώδη φόρμουλα, η οποία είναι εμπλουτισμένη με καστορέλαιο για να περιποιείται τις βλεφαρίδες. Θα την ανακαλύψεις στην παρακάτω gallery μαζί με άλλες τέσσερις εξίσου αποτελεσματικές μάσκαρα, που υπόσχονται απόλυτα εντυπωσιακές βλεφαρίδες.

Διάβασε ακόμα: 3 hair color trends για σένα που θες να γίνεις κοκκινομάλλα μετά την καραντίνα

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss