Αυτό είναι το «must go» σποτ των Νοτίων Προαστίων που πρέπει να επισκεφθείς ASAP!

Εάν υπάρχει κάτι που δεν χορταίνω να κάνω στον ελεύθερο χρόνο που διαθέτω, αυτό είναι να εξερευνώ καλύτερα την πόλη, αναζητώντας τα σημεία και τις περιοχές που θα με κάνουν να την αγαπήσω ακόμη περισσότερο! Αυτό σημαίνει πως με την πρώτη ευκαιρία που μου δίνεται, φοράω ένα ζευγάρι άνετα sneakers και περιπλανιέμαι άλλοτε σε γνώριμους και άλλοτε σε άγνωστους δρόμους, ανακαλύπτοντας διαρκώς μέρη, εστιατόρια, καφέ και «κρυφά» σποτ, που λίγους μήνες αργότερα τα βλέπω να κατακλύζουν τα SoMe μέσα από φωτογραφίες φίλων.

Σε μία από αυτές τις βόλτες, λοιπόν, τα βήματά μου με οδήγησαν στο νέο «must go» σποτ των Νοτίων Προαστίων, το οποίο και να μην ήθελα να προσέξω, ήταν σχεδόν αδύνατο. Το υπερσύγχρονο design που μοιάζει να έχει έρθει από άλλη εποχή, καθώς και ο άκρως εντυπωσιακός φωτισμός που αναδεικνύει κάθε λεπτομέρεια του επιβλητικού κτηρίου, μου κίνησαν την περιέργεια να μάθω τι ή ποιον φιλοξενεί. Λίγα λεπτά αργότερα, βρισκόμουν πλέον στα «άδυτα» ενός υπερσύγχρονου medical beauty center υψηλών προδιαγραφών, ενός «ναού» ομορφιάς και ευεξίας, που κάθε γνήσια queenette οφείλει να επισκεφθεί!

Ειλικρινά, όσες λέξεις και να βάλω στη σειρά δεν μπορούν να περιγράψουν τη συγκλονιστική αισθητική του Athens Beverly Hills Medical Group, του σύγχρονου ιατρικού κέντρου πλαστικής χειρουργικής και αισθητικής δερματολογίας που βρίσκεται στην περιοχή της Γλυφάδας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, πως πρόσφατα έλαβε και το βραβείο του «Medical Beauty Center Of The Year 2020» στον πανελλήνιο διαγωνισμό Medical Beauty Αwards, μαζί με πέντε ακόμη βραβεύσεις! Για σένα, λοιπόν, που η ομορφιά και η περιποίηση είναι από τις πρώτες σου προτεραιότητες, παρακάτω έχω συγκεντρώσει όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις, για να επισπεύσεις την επίσκεψή σου στη «Μέκκα» της ομορφιάς!

Δώδεκα χρόνια ομορφιάς και ευεξίας

Το Athens Beverly Hills Medical Group δραστηριοποιείται για περισσότερα από 12 χρόνια στον τομέα της πλαστικής χειρουργικής και της δερματολογίας, ενώ αποτελεί το μεγαλεπήβολο όνειρο του πλαστικού χειρουργού Δρ. Αθανάσιου Αθανασίου και της δερματολόγου Δρ. Ντόλυ Φατσέα, το οποίο έγινε πραγματικότητα! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές τους στην Ιταλία και λαμβάνοντας εξειδίκευση στο Beverly Hills, οι γιατροί αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα πρότυπο ιατρικό κέντρο, όπου η κάθε μία από εμάς θα μπορεί να φροντίσει την εμφάνιση και την υγεία της, απολαμβάνοντας μία πρωτόγνωρη εμπειρία ομορφιάς υψηλών προδιαγραφών. Όπως τόνισε άλλωστε και ο Δρ. Αθανασίου την ημέρα της βράβευσης: «Μέσα από τη δουλειά μας αλλάζουμε θετικά τις ζωές των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται, εσωτερικά και εξωτερικά».

ekswterika

Η φιλοσοφία του Athens Beverly Hills

Με γνώμονα πάντα τον σεβασμό, την ανθρώπινη επαφή και κυρίως, την εξατομικευμένη προσέγγιση για κάθε επισκέπτη, οι γιατροί προσφέρουν μία ολιστική, συνολική αντιμετώπιση σε θέματα που αφορούν στην υγεία και την εικόνα μας, θέλοντας να μας χαρίσουν μία καλύτερη ποιότητα ζωής. Σύμφωνα άλλωστε με τους ίδιους, η ομορφιά είναι απόλυτα συνδεδεμένη με τη σωματική και την ψυχική υγεία. Πιο συγκεκριμένα, ο Δρ. Αθανασίου εξειδικεύεται στη λιποαναρρόφηση και τη λιπογλυπτική με τη μέθοδο 4D Vaser High Defintition, μία δυναμική τεχνική λιποαναρρόφησης που σχηματίζει αθλητικό σώμα, ενώ η Ντόλυ Φατσέα, η δημοφιλής δερματολόγος των επωνύμων, θεωρείται η «γκουρού» της επιδερμίδας με θεραπείες και «μυστικά» ομορφιάς που αυτή τη στιγμή υπάρχουν μόνο στο εξωτερικό! Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια έχουν πραγματοποιήσει μία δυναμική είσοδο στον τομέα της προληπτικής και αναγεννητικής ιατρικής, φέρνοντας στη χώρα μας τις πιστοποιημένες ενδοφλέβιες θεραπείες REVIV αλλά και το πρόγραμμα κλινικής πρόληψης και αντιγήρανσης Cenegenics.

genericssss

Τέλος, όλα τα παραπάνω, είναι μόνο μερικές από τις υπηρεσίες που παρέχει το Athens Beverly Hills Medical Group. Ακριβώς για αυτό, είναι σημαντικό εφόσον θες να κάνεις ένα «δώρο» ομορφιάς στον εαυτό σου ή να βελτιώσεις κάτι στην εμφάνισή σου, να έρθεις πρώτα σε επαφή με τον Δρ. Αθανασίου ή τη Δρ. Φατσέα, που θα σε κατευθύνουν στην καλύτερη επιλογή, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες σου. Μην χάνεις, λοιπόν, άλλο χρόνο! Κλείσε σήμερα κιόλας το ραντεβού σου στο Athens Beverly Hills και ετοιμάσου να ζήσεις μία ανεπανάληπτη εμπειρία ομορφιάς στο απόλυτο «must go» σποτ των Νοτίων Προαστίων!

Athens Beverly Hills Medical Group

Γλυφάδα: Λεωφόρος Βουλιαγμένης 96, Τηλ. 210 8949920, 210 8949090

Κολωνάκι: Μηλιώνη 8, Τηλ. 210 7246953, 210 7230502

info@abh-medicalgroup.com

www.abh-medicalgroup.com

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss