Αυτό το badget friendly primer είναι η ιδανική επιλογή για το καλοκαίρι

Μπορεί για πολλές γυναίκες το primer να μην αποτελεί το πιο σημαντικό κομμάτι στη ρουτίνας του μακιγιάζ τους, όμως η αλήθεια είναι ότι αυτό το step μπορεί να κάνει τη διαφορά. Γιατί; Αυτό το προϊόν επιτρέπει στο foundation ή την φιμέ κρέμα μας να μείνουν σταθερά για πολύ περισσότερο. Κάπως έτσι, επιλέγοντας ένα ενυδατικό primer, αν έχουμε ξηρές επιδερμίδες ή ένα ματ για λιπαρές επιδερμίδες με ατέλειες, η βάση μπορεί να λειτουργήσει ως ένα πραγματικό προϊόν περιποίησης κάτω από το μακιγιάζ. Το κλειδί είναι να κάνουμε τη σωστή επιλογή σύμφωνα με τις ανάγκες της επιδερμίδας μας. Ωστόσο, επειδή γνωρίζουμε ότι οι επιλογές εκεί έξω είναι αμέτρητες και ότι δεν είναι πάντα εύκολο να βρούμε αυτό που ψάχνουμε, όταν ανακαλύψουμε αυτό το ένα θαυματουργό primer δεν το αλλάζουμε εύκολα.
Κάπως έτσι, λοιπόν, πρόσφατα ανάμεσα στα αμέτρητα προϊόντα που δοκιμάζουν οι beauty addicts στο TikTok, δοκιμάσαμε ένα primer που έχει γίνει viral στην συγκεκριμένη διαδικτυακή πλατφόρμα και μπορούμε να σου πούμε ότι δηλώνουμε ενθουσιασμένες. Ο λόγος για το «Stay matte» της Rimmel London, το οποίο αυτή τη στιγμή γνωρίζει μεγάλη επιτυχία.
«Stay Matte»: Το ιδανικό primer για το καλοκαίρι
Η εξαιρετικά ελαφριά φόρμουλα του συγκεκριμένου primer υπόσχεται να καταπολεμήσει την ανεπιθύμητη λιπαρότητα και τους διεσταλμένους πόρους για τουλάχιστον 8 ώρες. Εκτός από το ματ αποτέλεσμα, η εγγυημένη σύνθεσή του χωρίς άρωμα το καθιστά τέλειο προϊόν για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.
«Αυτό το προϊόν είναι καταπληκτικό. Το πρόσωπό μου είναι συνήθως πολύ λιπαρό… αλλά το συγκεκριμένο primer συγκρατεί το μακιγιάζ. Στο τέλος της ημέ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss