Α. Συρίγος: Αύριο θα εξετάσει η επιτροπή το άνοιγμα πανεπιστημίων

Στο «τραπέζι» της επιτροπής εμπειρογνωμόνων για τον κορωνοϊό αύριο το άνοιγμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, δεδομένης της λήξης της εξεταστικής περιόδου, όπως αναφέρει στο GRTimes ο υφυπουργός Παιδείας και αρμόδιος για θέματα ανώτατης εκπαίδευσης, Άγγελος Συρίγος. Ο ίδιος θεωρεί «σενάριο μακρινό» το άνοιγμα των ΑΕΙ, ενώ επισημαίνει ότι υπάρχει ενδεχόμενο ομάδες ατόμων να προσπαθήσουν να διαπομπεύσουν την «πανεπιστημιακή αστυνομία».

Ρεπορτάζ: Νεκταρία Ψαράκη

Στην αυριανή συνεδρίαση της επιτροπής εμπειρογνωμόνων για τον κορωνοϊό πρόκειται να συζητηθεί το ενδεχόμενο ανοίγματος της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, δεδομένης της λήξης της εξεταστικής περιόδου και έναρξης του επόμενου εξαμήνου, όπως αναφέρει στο GRTimes ο Άγγελος Συρίγος.

«Αύριο ένα από τα θέματα στη συνεδρίαση της επιτροπής θα είναι το άνοιγμα των πανεπιστημίων. Δεδομένου ότι τελείωσε το χειμερινό εξάμηνο, πρέπει να αποφασιστεί τι θα γίνει με το επόμενο. Αύριο θα εισηγηθούν το πότε είναι ασφαλές να ανοίξουν τα πανεπιστήμια», αναφέρει ο κ. Συρίγος.

Άνοιγμα ΑΕΙ: Σενάριο μακρινό…

Ο ίδιος πάντως, θεωρεί το άνοιγμα των πανεπιστημίων σενάριο μακρινό. «Είναι αδύνατον να επιστρέψουν στα αμφιθέατρα, ακόμη και μόνο για τις εξεταστικές 500.000 άτομα, διότι αυτό θα σημάνει μισό εκατομμύριο μετακινήσεις από πόλη σε πόλη», αναφέρει χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ GRTimes.gr

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ! Δύο Τυχεροί από 1 αντίτυπο Εγώ μιλάω ακόμα γι’ Αγάπη

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ!!!

Δύο Τυχεροί θα κερδίσετε

από 1 αντίτυπο ́του βιβλίου:

«Εγώ μιλάω ακόμα γι’ Αγάπη»

Του ποιητή Απολλώνιου Γκλαβα

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Ομάδα Best News

Ομάδα Best News

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss