Αll Black: Πώς να αναβαθμίσεις τα μαύρα σύνολά σου το 2021

Mικρές πινελιές που θα κάνουν το παλιό σου total black σύνολο να δείχνει σαν καινούργιο.

Η «ασφαλής μας λύση», η «εύκολη μονοχρωμία», ο «συνδυασμός που όλες κάνουμε όταν δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε»: τα ολόμαυρα σύνολα είναι μία απόδειξη διαχρονικότητας και παντοτινού στυλ που υπάρχει σε κάθε ντουλάπα. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως ακόμα και κάτι τόσο κλασικό δεν επιδέχεται «βελτίωσης» και «αναβάθμισης» κάθε νέα σεζόν. Έτσι και αυτό το «δύσκολο» 2021 υπάρχουν styling tricks που μπορούν να κάνουν ένα ολόμαυρο style combo να δείχνει σαν καινούργιο πάνω σου και ας το έχεις φορέσει άλλες εκατό φορές στο παρελθόν.

Αναλυτικά θα δεις ποια είναι αυτά στην παρακάτω gallery, αλλά ένας εύκολος κανόνας που μπορείς να θυμάσαι πάντα και να εφαρμόζεις συχνά, λέει πως κάθε μονοχρωματικό look δείχνει «αλλιώς» (θετικά «αλλιώς») αν του προσθέσεις ρούχα με έντονους όγκους, γεωμετρικές γραμμές και ενδιαφέρουσες υφές. Bold shoulders, ασυμμετρίες και cut outs θα απογειώσουν στυλιστικά ένα all black σύνολο χωρίς να χρειαστεί να προσπαθήσεις καθόλου.

Κάτι ακόμα που μπορείς να κάνεις είναι να «παίξεις» με τα αξεσουάρ και να φορέσεις χρυσά και ασημένια κοσμήματα κάνοντας layering, ή oversized ζώνες με φανταχτερές αγκράφες.

Τέλος, πρόσθεσε χρώμα στα παπούτσια και στην τσάντα σου αν θες να δείχνει επίκαιρο και μοντέρνο το total black outfit σου. To μπεζ είναι μία φρέσκια και εγγυημένα στυλάτη επιλογή αν δεν θες να καταφύγεις για χιλιοστή φορά στην ασφάλεια του λευκού. Δες αναλυτικά τις προτάσεις μας παρακάτω και φόρεσε τα αγαπημένα σου μαύρα ρούχα εντελώς διαφορετικά την επόμενη φορά… χωρίς να έχεις αλλάξει ουσιαστικά τίποτα!
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 10 παλτό από οικολογική γούνα για να αγοράσεις online τώρα στις εκπτώσεις

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss