Βάσω Λασκαράκη: Αποκαλύπτει γιατί έμεινε φέτος εκτός τηλεόρασης αλλά και ότι θα ήθελε άλλο ένα παιδί! (βίντεο)

Στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα, φιλοξενήθηκε σήμερα η Βάσω Λασκαράκη. Η γοητευτική ηθοποιός έκατσε στον καναπέ της Σίσσυς Χρηστίδου και μίλησε για το καλοκαίρι της με την κόρη της και τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο αλλά και γιατί δεν είπε το ναι στην πρόταση του Alpha να κάνει εκπομπή στην ώρα που κάνει τώρα το Pop up η Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

“Μείναμε στην Κρήτη σχεδόν 3 μήνες γιατί ο Λευτέρης είχε θέματα με τα ξενοδοχεία λόγω κορονοϊού. Οι μόνες διακοπές που πήγανε ήταν στην Κέρκυρα και στους Παξούς”.

“Σκέφτηκα την εκπομπή γιατί θα ήταν κάτι διαφορετικό αλλά αφού δεν έκατσε, αποφάσισα να μην πω ναι σε κάποιο σήριαλ γιατί έτσι δεν θα μπορούσαμε να πάμε στην Κρήτη και για να βλέπω τον άντρα μου! Ήθελε πολύ και η κόρη μου η Εύα” είπε η Βάσω Λασκαράκη εξηγώντας γιατί δεν έκανε κάτι φέτος το χειμώνα στην τηλεόραση.

Γιατί τελικά δεν έκανε εκπομπή στον Alpha. Ήταν μόνο το οικονομικό όπως ακούστηκε;

Έχω συζητήσει για εκπομπή και το 2014 και αποφάσισα να κάνω “Το σόι μας”. Ήταν καρμικό και από αυτό το σήριαλ κέρδισα πολλά! Έκανα κουμπαριές φιλίες… Φέτος ένιωσα έτοιμη για να κάνω εκπομπή. Αλλά τελικά βλέπεις ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή ή δεν τα βρίσκεις με τους ιθύνοντες του καναλιού. Το παραδέχομαι ήμουν πιο έτοιμη αλλά δεν συμφωνήσαμε ούτε για το κόνσεπτ και γενικά. Συζητήσαμε κάποια πράγματα δεν συμφωνήσαμε σε διάφορα πράγματα. Δεν ήταν μόνο το οικονομικό. Το θέμα είναι να περνάς όμορφα μέσα σε αυτό, να βλέπεις τον εαυτό σου μέσα σ΄αυτό” είπε η ηθοποιός εξηγώντας γιατί τελικά δεν έκανε εκπομπή στον Alpha

H γνωριμία με το Λευτέρη “με πήρε και με σήκωσε”. Ο τρόπος του δεν μου άφησε ποτέ να σκεφτώ ότι υπάρχει για μένα δεύτερη επιλογή. Ήμουν πάντα εκεί με την Εύα και προσπάθησα να ξαναφτιάξω τη ζωή μου στα νέα δεδομένα της ζωής μου. Εγώ είμαι κλειστός άνθρωπος. Ο Λευτέρης όταν έχουμε γιορτή μπορεί να καλέσει και 60 άτομα στο σπίτι! Τώρα μου αρέσει και εμένα αυτό.

Απολαμβάνω αυτή το διάλειμμα. Είναι άλλη ζωή. Απολαμβάνω τη ζωή με τον άντρα μου και την κόρη μου τώρα που δεν κάνω τηλεόραση! Και το χαίρεται και η Εύα. Πλέον θα ήθελα να μεγαλώσει η οικογένειά μου, είπε η αγαπημένη ηθοποιός, εννοώντας ότι θα ήθελε να κάνει άλλο ένα παιδάκι με τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss