Βέλγικα ΜΜΕ: «Στην Αθήνα ο Μπόλονι, υπογράφει μέχρι το 2022»!

Οι Βέλγοι αναφέρουν πως ο Λάζλο Μπόλονι είναι στην Αθήνα ήδη και θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων ωρών μέχρι το καλοκαίρι του 2022!

Ο Λάζλο Μπόλονι είναι… προ των πυλών του Παναθηναϊκού. Ο Ρουμάνος τεχνικός θα είναι ο διάδοχος του Ντάνι Πογιάτος, όπως όλα δείχνουν. Με συμφωνία που δε θα είναι απλά μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά μέχρι το 2022!

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν βελγικά δημοσιεύματα. Στη χώρα που έχει προπονήσει για αρκετά χρόνια ο Ρουμάνος και πριν λίγο καιρό αποχώρησε απ’ την Γάνδη, τονίζουν πως ο Λάζλο Μπόλονι είναι ήδη στην Αθήνα και φαντάζει θέμα χρόνου η ολοκλήρωση της συμφωνίας με το «τριφύλλι» και η ανακοίνωσή του απ’ τους «πράσινους» μέχρι το 2022!

Η ιστοσελίδα «voetbalkrant.com» αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο Λάζλο Μπόλονι θα είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού. Ο Ρουμάνος είναι στην Ελλάδα και τις επόμενες ώρες θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Υπάρχει κατ’ αρχήν συμφωνία μέχρι το 2022 με τον 67χρονο προπονητή.

Πριν από τέσσερις εβδομάδες, ο Μπόλονι απομακρύνθηκε από την Γάνδη μετά από τρία μόνο παιχνίδια. Πριν από αυτό, εργάστηκε στην Άντβερπ για τρία χρόνια και το 2009 πήρε έναν τίτλο με την Σταντάρ».

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss