Βίγκο Μόρτενσεν: «Υποθέτετε ότι είμαι απόλυτα straight -Ισως είμαι, ίσως δεν είμαι» | ΖΩΗ | iefimerida.gr

Ο Βίγκο Μόρτενσεν υπερασπίζεται την απόφαση του να υποδυθεί έναν γκέι άντρα στην επερχόμενη ταινία του Falling.

Ο 62χρονος ηθοποιός μίλησε στους The Times για το ρόλο του Τζον, ενός γκέι άντρα που καλεί τον συντηρητικό πατέρα του Γουίλις που έχει συμπτώματα άνοιας, να ζήσει μαζί τον ίδιο και τον σύζυγό του Έρικ, τον οποίο υποδύεται το Τέρι Τσεν.

«Αυτές είναι οι στιγμές που ζούμε και νομίζω ότι είναι υγιές να θίγονται αυτά τα ζητήματα», είπε ο Μόρτενσεν. «Η σύντομη απάντηση είναι ότι δεν πίστευα ότι ήταν πρόβλημα. Και τότε ο κόσμος με ρωτά: “Λοιπόν, τι γίνεται με τον Τέρι Τσεν, ο οποίος υποδύεται τον σύζυγό μου μου στην ταινία, είναι ομοφυλόφιλος;” Και η απάντηση είναι ότι δεν ξέρω, και δεν θα είχα ποτέ την τόλμη να ρωτήσω κάποιον αν είναι, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας του cast», είπε ο ηθοποιός και συνέχισε: «Και πως ξέρετε ποια είναι η ζωή μου; Υποθέτετε ότι είμαι απόλυτα straight. Ίσως είμαι, ίσως δεν είμαι. Ειλικρινά, δεν σας αφορά».

«Θέλω η ταινία μου να δουλέψει, και θέλω ο χαρακτήρας του Τζον να είναι αποτελεσματικός. Επομένως, αν δεν πίστευα ότι είναι καλή ιδέα, δεν θα το έκανα», είπε επίσης ο Βίγκο Μόρτενσε που καθόλη τη διάρκεια της καριέρας του έχει κρατήσει την προσωπική του ζωή ιδιωτική.

Ο ηθοποιός υπήρξε πάντως σε σχέση με την Ισπανίδα ηθοποιό Ariadna Gil για 11 χρόνια. Έχει επίσης έναν 32χρονο γιο από τον δεκαετή γάμο του με την τραγουδίστρια punk Exene Cervenka με την οποία χώρισε το 1998.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss