Βίκυ Καγιά: Έκανε μία fresh ανανέωση στα μαλλιά της και μάθαμε τις λεπτομέρειες από τον κομμωτή της

Ο Αλέξανδρος Παρίσης μας είπε τα πάντα για το νέο look της όμορφης Βίκυς

Η Βίκυ Καγιά είναι ένα από τα beauty icons μας για… ευνόητους λόγους. Έχει μία αβίαστα elegant ομορφιά και πραγματικά δεν υπάρχει κάποιο look που να μην της ταιριάζει. Τον τελευταίο καιρό, την έχουμε συνηθίσει με ένα effortless καρέ που είναι τάση και της πηγαίνει –ξεκάθαρα- πολύ όμως φαίνεται ότι ήθελε να κάνει ένα φρεσκάρισμα στο look της. Στα stories που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την είδαμε με ανανεωμένο καρέ, αφέλειες και όπως μάθαμε, φρέσκο χρώμα. Που το μάθαμε; Μιλήσαμε με τον υπέροχο Αλέξανδρο Παρίση που επιμελήθηκε το κούρεμα αλλά και το χρώμα της.

«Κάναμε ένα bob, ένα καρέ με μακριές αφέλειες που είναι η απόλυτη τάση για το 2021» μας είπε ο Alex ευγενικά στο τηλέφωνο και συνέχισε: «Φρεσκάραμε όμως και το χρώμα με μερικές φυσικές ανταύγειες που φώτισαν το πρόσωπο και το look συνολικά». Πράγματι, οι αφέλειες και το καρέ είναι τα απόλυτα trends για τη χρονιά που διανύουμε όμως… Μπορούν άραγε όλες να το υποστηρίξουν; Σύμφωνα με τον Alex ναι.

«Όλες οι γυναίκες μπορούν να υποστηρίξουν ένα look αρκεί να το προσαρμόσουν στις ανάγκες τους και στον τύπο των μαλλιών τους. Η Βίκυ είναι μία από τις γυναίκες που μπορεί να υποστηρίξει τα πάντα αλλά έχει και τη -σχεδόν μαγική- ιδιότητα να κάνει τα στιλ relatable. Δίνει τη δυναμική στις γυναίκες να το τολμήσουν γιατί το κάνει τόσο αβίαστα» είπε ο Alex και συμφωνούμε απόλυτα μαζί του. Το νέο κούρεμα της Βίκυς κανονικά ίσως να διστάζαμε να το τολμήσουμε αλλά πραγματικά, εκείνη το κάνει να φαίνεται παιχνίδι. «Είναι επίσης ένα πολύ low maintenance κούρεμα αν γίνει σωστά» είπε ο Alex συνεχίζοντας.

«Οι αφέλειες είναι τόσο μακριές που μπορούν να πάνε στο πλάι, να χωριστούν στη μέση ή και να μαζευτούν αν δεν υπάρχει απολύτως καθόλου χρόνος. Είναι απίστευτα ευέλικτο κούρεμα. Προσωπικά θεωρώ ότι ήρθε η ώρα να ξεφύγουμε από τα μακριά μαλλιά με τις μπούκλες και να περάσουμε σε μία πιο fresh πραγματικότητα που θα κάνει τη ζωή μας ευκολότερη ΚΑΙ θα μας δώσει στιλ».

Πιστεύουμε και εμείς ακριβώς το ίδιο με τον Alex που έγινε μέλος του Glam squad της Βίκυς τον Οκτώβρη και ήδη έχει φέρει μία πολύ φρέσκια, δροσερή ματιά στο look της για την οποία θα μιλήσουμε ξανά πολύ, πολύ σύντομα. Δεν θα τον αφήσουμε όπως καταλαβαίνεις να μας «ξεφύγει» χωρίς να κάνουμε μία αναλυτική και γενικότερη κουβέντα για τα μαλλιά μαζί του. Βίκυ μεγειά και Alex ευχαριστούμε πολύ! Κάνε τώρα ένα scroll για να θυμηθείς μαζί μας μερικά από τα iconic hair looks της Βίκυς…

Διάβασε καόμα: Η Φαίη Σκορδά μόλις έκανε την πιο hot αλλαγή στα μαλλιά της

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss