Βίλας Μπόας: «Η ευθύνη είναι δική μου»

Στην κακή εικόνα της επίθεσης της Μαρσέιγ στάθηκε ο Βίλας Μπόας.

Την ευθύνη για την εικόνα και την ήττα της Μαρσέιγ από τον Ολυμπιακό ανέλαβε ο Αντρέ Βίλας Μπόας. Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ακόμα για κούραση, ενώ τόνισε πως η ομάδα του ήθελε τουλάχιστον τον βαθμό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βίλας Μπόας:

«Νομίζω πως είχαμε κακοτυχία στο τέλος. Ο Βαλμπουενά πήρε τη μπάλα και έβγαλε το γκολ. Ήταν ισορροπημένο ματς με 10 φάσεις για κάθε ομάδα. Δυσκολευτήκαμε στο πρέσινγκ αλλά οι λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά. Δυστυχώς ο Ολυμπιακός έβαλε πρώτος γκολ έστω και προς το τέλος και νίκησε. Όποιος έβαζε πρώτος γκολ θα έπαιρνε το ματς και έτσι έγινε. Πιστεύω πως ειδικά στο πρώτο ημίχρονο βρήκαμε ανοιχτούς χώρους. Μας… πρόλαβε η κούραση. Η επίθεσή μας δεν είχε μία εικόνα όπως τη θέλαμε και γι’ αυτό κάναμε αλλαγές. Δεν ψάχνω δικαιολογίες ή να ρίξω κάπου τις ευθύνες».

Για την ήττα και πώς θα επηρεάσει τον όμιλο: «Ο Ολυμπιακός έπαιζε εντός έδρας που είναι βασικό. Και η Πόρτο είναι στους μηδέν βαθμούς. Ακόμα είναι νωρίς. Θέλαμε τουλάχιστον τον έναν βαθμό αλλά δεν τα καταφέραμε».

Καταλήγοντας επισήμανε: «Εγώ πάντα προστατεύω την ομάδα. Εάν δεν είναι ικανοί η ευθύνη είναι δική μου. Θα δούμε τι θα γίνει με τη Σίτι, μία πολύ δυνατή ευκαιρία. Σήμερα όλοι πίστευαν ότι το ματς θα έληγε 0-0. Εγώ είμαι ο υπεύθυνος. Ήταν ένα ισορροπημένο ματς με λίγες ευκαιρίες».

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss