Βιλερμπάν-Παναθηναϊκός: Στον… αέρα ο αγώνας, 11 κρούσματα οι Γάλλοι!

Παναθηναϊκός

Στη Λυών… δοκιμάζεται η αποστολή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ ενόψει της αποψινής εκτός έδρας αναμέτρησης με την Βιλερμπάν (21:45, Novasports1HD) για την 3η αγωνιστική της EuroLeague.

Οι Πιερ Τζάκσον και Λευτέρης Μποχωρίδης συνεχίζουν τη θεραπεία για να ξεπεράσουν τις θλάσεις τους και παρέμειναν στην Αθήνα.

Η ομάδα του Γιώργου Βόβορα θέλει να αφήσει πίσω της την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και να πετύχει το δεύτερο “διπλό” της στη φετινή διοργάνωση, μετά από αυτό της πρεμιέρας απέναντι στην Χίμκι Μόσχας.

Η Βιλερμπάν έχει ανακοινώσει συνολικά 11 κρούσματα Covid-19, εκ των οποίων τα 8 αφορούν παίκτες, όμως μπορεί να συμπληρώσει την απαραίτητη… οκτάδα και να αγωνιστεί στο αποψινό ματς!

Ο Έλληνας τεχνικός του Παναθηναϊκού δήλωσε προβληματισμένος για τις συνθήκες διεξαγωγής του αποψινού αγώνα: “Γνωρίζαμε από την αρχή της σεζόν πως θα υπάρξουν παιχνίδια ειδικών συνθηκών. Έτσι θα είναι και αυτό με την Βιλερμπάν. Προετοιμαζόμαστε για να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που δεν ξέρουμε με ποιους παίκτες θα αγωνιστεί. Πρώτα απ’ όλα ευχόμαστε περαστικά σε όλους όσοι έχουν κολλήσει τον ιό και όλοι οι υπόλοιποι να είναι υγιείς. Είναι μια ιδιαίτερη κατάσταση για εμάς και πρέπει να προσαρμοστούμε ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι στο παιχνίδι“.

Διαιτητές στο Αστρομπάλ θα είναι οι Χουάν Κάρλος Γκαρθία, Εμίλιο Πέρεθ και Γιόσιπ Ραντοΐκοβιτς.

Ο αγώνας Μπασκόνια-Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης αναβλήθηκε λόγω των πολλών κρουσμάτων κορονοϊού που αντιμετωπίζει η ρωσική ομάδα.

Το αποψινό πρόγραμμα της EuroLeague και οι μεταδόσεις της NOVA:

  • 20:00 Ερυθρός Αστέρας – Ζαλγκίρις Κάουνας, Novasports5HD σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα
  • 20:30 Super Euroleague – Α’ Μέρος, Novasports1HD και διαθέσιμα LIVE στην ιστοσελίδα & στο YouTube κανάλι του Novasports με τον Γιώργο Συρίγο και τη Δώρα Παντέλη
  • 21:00 Άλμπα Βερολίνου – Αναντολού Εφές, Novasports4HD σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη
  • 21:45 Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Novasports1HD και ηχητικά στο Novasports.gr σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα
  • 22:00 Βαλένθια – Μπαρτσελόνα, Novasports2HD σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή
  • 23:45 Super Euroleague – Β΄ Μέρος, Novasports1HD και διαθέσιμα LIVE στην ιστοσελίδα & στο YouTube κανάλι του Novasports με τον Γιώργο Συρίγο και τη Δώρα Παντέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παπαπέτρου: Κανείς δεν κέρδισε τη Euroleague Οκτώβριο ή Νοέμβριο

Βαλένθια-Μπαρτσελόνα: Ο Μίροτιτς επιστρέφει στον τόπο του… εγκλήματος (vid)

Οριστικό: Δεν γίνονται οι αγώνες της Ζενίτ με Μπασκόνια και Βαλένθια

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ EUROLEAGUE

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ EUROLEAGUE

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss