Βρήκαμε την αγαπημένη κρέμα ματιών της Selena Gomez – ELLE

Όταν μιλάμε για beauty ρουτίνα η Selena Gomez δεν έχει τίποτα να κρύψει. Ναι, παρακολουθώντας τα tutorials που μοιράζεται στα κοινωνικά της δίκτυα, η επιχειρηματίας και επικεφαλής του brand «Rare Beauty», καταλαβαίνουμε αμέσως ότι η ίδια δεν διστάζει να αποκαλύψει στις θαυμάστριες της, τις συμβουλές ομορφιάς που ακολουθεί πιστά. Έτσι, λοιπόν, πρόσφατα, αφού αποκάλυψε μέσα από το κανάλι της στο Youtube την τεχνική της για τη δημιουργία ενός “make up no make up“, τώρα η Selena Gomez μέσα από το TikTok μίλησε για τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της και εμείς δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση στη κρέμα ματιών που ορκίζεται. Ποια είναι; Θα σου αποκαλύψουμε αμέσως!

@selenagomez
Super affordable and works!
♬ Put Your Records On – Ritt Momney

Η Selena Gomez αφού καθαρίσει το δέρμα της με το ενυδατικό τζελ καθαρισμού «Hydro Boost» της Neutrogena και προχωρήσει στην εφαρμογή της ενυδατικής λοσιόν «Pureté Thermale» της Vichy, στοχεύει στη πολύ εύθραυστη περιοχή των ματιών. Η ίδια για να εξασφαλίσει τα επιθυμητά αποτέλεσματα χρησιμοποιεί το “Resveratrol-lift Eye Lifting Care” της Caudalie, που έχει σχεδιαστεί για να μειώνει το πρήξιμο χωρίς να ερεθίζει το πιο ευαίσθητο δέρμα.
Εμπλουτισμένη με ένα πατενταρισμένο μείγμα vegan κολλαγόνου, υαλουρονικού οξέος και ρεσβερατρόλης, αυτή η κρέμα αποκαθιστά τη λάμψη κατά την εφαρμογή. Μάλιστα, εκτός από αυτό το θρεπτικό σύμπλεγμα, το εν λόγω προϊόν περιλαμβάνει τρία πολύ αποτελεσματικά ενεργά συστατικά για το περίγραμμα των ματιών (εκχύλισμα κινόα και βιοπολυμερή) που δίνουν στο δέρμα μια γεμάτη, λεία και αναζωογονημένη όψη. Και το καλύτερο; Η gel υφή του διεισδύει γρήγορα και καθιστά αυτό το προϊόν ιδανικό για όσες βιάζονται.

Κρέμα ματιών με gel υφή, Resveratrol-Lift, Caudalie ( στα φαρμακεία).
Cover photo:@selenagomez
Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα! …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss