Βρήκαμε το κομμάτι-κλειδί που δεν λείπει ποτέ από την γκαρνταρόμπα της Τόνιας Σωτηροπούλου

Εντοπίσαμε το αγαπημένο της item.

Η Τόνια Σωτηροπούλου είναι μια από τις πιο elegant και διακριτικές παρουσίες της εγχώριας showbiz. Η όμορφη ηθοποιός που έχει συμμετάσχει στην ταινία του James Bond “Skyfall”, φημίζεται για τις απλές αλλά ταυτόχρονα κομψές ενδυματολογικές της επιλογές. Αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο αφού η Τόνια έχει εργαστεί στο παρελθόν για χρόνια ως μοντέλο και έχει περπατήσει σε πασαρέλες μεγάλων σχεδιαστών όπως ο Jean Paul Gaultier.

Με μια ματιά στο φωτογραφικό υλικό από τις δημόσιες εμφανίσεις αλλά και τις φωτογραφίες που η ίδια επιλέγει να δημοσιεύσει στα social media, διαπιστώσαμε πως έχει αδυναμία σε ένα συγκεκριμένο item. To κομμάτι-κλειδί της γκαρνταρόμπας της δεν είναι άλλο από τις μονόχρωμες μπλούζες σε neutral κυρίως αποχρώσεις. Δεν είναι λίγες οι φορές που η Τόνια τις έχει φορέσει επιτυχώς, παραδίδοντας μαθήματα στυλ.

Μπορούν να φορεθούν με κολάν, τζιν, και φυσικά με όλα τα αγαπημένα σου παντελόνια. Όσο ακόμη δουλεύουμε και περνάμε τις περισσότερες ώρες μέσα στο σπίτι, οι κασμιρένιες μπλούζες και ζιβάγκο αποτελούν ιδανική πρόταση για τα homewear ντυσίματά μας. Τα εμπορικά καταστήματα παραμένουν για την ώρα κλειστά όμως έχεις τη δυνατότητα να βρεις και να αγοράσεις online τα κομμάτια που ταιριάζουν στο δικό σου γούστο και στυλ.

INTIMISSIMI www.intimissimi.com

mplouza2

MA CHERIE www.macherie.gr

Δες επίσης: Η Rosie Huntington είναι ο λόγος που θα αγαπήσουμε φέτος τα κορμάκια 

Στη gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις μερικές ακόμη κομψές εμφανίσεις της Τόνιας Σωτηροπούλου με το αγαπημένο της item. 

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss