Βρήκαμε το φόρεμα που επέλεξε η Meghan Markle στην πρώτη εμφάνισή της μετά το Megxit

Η τιμή του ανέρχεται στα 3.500 δολάρια.

Πριν λίγα 24ωρα η τέως Δούκισσα του Sussex έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση πως είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της και μετά την γνωστοποίηση του οριστικού διαζυγίου με το Παλάτι. Ο Harry και η Meghan εμφανίστηκαν σε ένα προ-εγγεγραμμένο βίντεο για την προώθηση του Spotify που μεταδόθηκε ζωντανά, με τον τίτλο «Spotify Stream On».

Η Markle, η οποία αποκάλυψε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου πως περιμένει το δεύτερο παιδί της, μας έδωσε ένα sneak preview από το στυλ που σκοπεύει να υιοθετήσει στην δεύτερη εγκυμοσύνη της. Η Meghan φημίζεται για τις κομψές ενδυματολογικές της επιλογές και κάθε της εμφάνιση σχολιάζεται έντονα από τον Τύπο. Αυτή τη φορά επέλεξε ένα υπέροχο, πριγκιπικό φόρεμα δημιουργία του οίκου Oscar de la Renta και παρέδωσε μαθήματα maternity style.

Όπως θα δεις κι εσύ στο παρακάτω βίντεο, η Μeghan και ο Πρίγκιπας Harry κάθονται στο κομψό σαλόνι του σπιτιού τους στην Καλιφόρνια. Η μέλλουσα μαμά φορά ένα ονειρεμένο midi φόρεμα Oscar de la Renta σε Α γραμμή. Το φόρεμα είναι κεντημένο με λεμόνια και ανθούς λεμονιάς σε όλο το μήκος του ενώ το κόστος του ανέρχεται στα 3.500 δολάρια (δηλαδή 2.878 ευρώ).

Δες επίσης: Επτά φανταστικά tips για να καθαρίσεις εύκολα τα σουέτ παπούτσια σου

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το υπέροχο φόρεμα της τέως Δούκισσας του Sussex.

 Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: apimages.com

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss