Βρήκαμε όλα τα μπουφάν που είναι φέτος στη μόδα

Έφτασε και πάλι ο καιρός που τα παλτό, μπουφάν και πανωφόρια έρχονται για να πιάσουν το περισσότερο χώρο της ντουλάπας μας. Μπορεί να βρισκόμαστε αυτό το διάστημα μέσα στο σπίτι τις περισσότερες ώρες, όμως εξακολουθούμε να βγαίνουμε για τον αγαπημένο μας περίπατο. Οι πρώτες κρύες ημέρες της σεζόν έκαναν ήδη την εμφάνισή τους κι εμείς αναζητούμε τα ρούχα που θα μας κρατήσουν συντροφιά αυτό το χειμώνα.

Το μπουφάν είναι αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας και της συνολικής εμφάνισής μας αφού μας κρατά ζεστές και στυλάτες. Μπορεί τα εμπορικά καταστήματα να παραμένουν κλειστά λόγω του lockdown, εσύ όμως μπορείς να κάνεις online τις αγορές σου και να τις παραλάβεις λίγο αργότερα στο σπίτι.

Φέτος μερικά πανωφόρια έχουν ξεχωρίσει και μας καλούν να τα βάλουμε κι εμείς στη ζωή μας. Ένα από αυτά είναι η κάπα σε μακριά ή πιο κοντή εκδοχή. Μπορεί να φορεθεί με τα πάντα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Οι οικολογικές γούνες επιστρέφουν για να κυριαρχήσουν και αυτό το χειμώνα αφού είναι μαλακές και πολύ ζεστές. Την ίδια ώρα τα αθλητικά μπουφάν όπως αυτό που φόρεσε πρόσφατα η Bella Hadid, έχουν την τιμητική τους. Τέλος τα φουσκωτά μπουφάν ή puffer jucket (βλέπε Dua Lipa) είναι κυριολεκτικά η τελευταία λέξη της μόδας.

Δες επίσης: 5 τρόποι για να δείχνει πιο ωραίο ακόμα και το πιο απλό ντύσιμο

Στη παρακάτω gallery μπορείς να δεις τι μπουφάν επέλεξαν να φορέσουν οι αγαπημένες μας celebs για να πάρεις ιδέες.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss