Βρήκαμε όλα τα προϊόντα για να πετύχεις αυτό το παραμυθένιο μακιγιάζ της Selena Gomez

Πριν λίγες μέρες και για την ακρίβεια στις 15 Ιανουαρίου 2021, στην καρδιά του χειμώνα, είδαμε το νέο video clip της Selena Gomez για το τραγούδι “De Una Vez”. Η εικόνα, το ντύσιμο και το make up της τραγουδίστριας μόνο σε χειμερινό σκηνικό δεν μας παρέπεμπε. Η αγαπημένη teen star έφερε μέσα από τις οθόνες του υπολογιστή μας την άνοιξη και μας έδωσε όλη την αισιοδοξία που είχαμε ανάγκη.

Με λουλούδια τοποθετημένα στο κεφάλι και ένα floral φόρεμα μάς έκανε να μην μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της. Δεν ήταν, όμως, μόνο αυτά που μας εντυπωσίασαν. Η Selena Gomez είχε ένα τόσο fresh και παραμυθένιο μακιγιάζ, που σίγουρα κι εσύ θα θέλεις να δοκιμάσεις και να πετύχεις.

Όπως θα δεις και στη φωτογραφία αλλά και στο βίντεο, η Selena κινήθηκε σε ροζ τόνους σε όλο το μακιγιάζ της, επιλέγοντας ροζ lip gloss για λάμψη στα χείλη, highlighter και ρουζ στα μάγουλα, καθώς επίσης και μαύρη γραμμή eyeliner στα μάτια, κάτι που η ίδια λατρεύει. Πραγματικά, το μακιγιάζ της δεν έχει καμία δυσκολία και είναι τόσο όμορφο και φρέσκο.

Κι επειδή ξέρουμε ότι την αγαπάς και θέλεις και εσύ να πετύχεις το ίδιο μακιγιάζ για να είσαι περιποιημένη στα Zoom calls που κάνεις με τις φίλες σου, σου βρήκαμε όλα τα προϊόντα που θα χρειαστείς. Κάνε scroll στην παρακάτω gallery και δες τα. Η σειρά των προϊόντων είναι και αυτή που πρέπει να ακολουθήσεις για να πετύχεις αυτό το make up. Καλή επιτυχία, λοιπόν!

Διάβασε ακόμα: Το νέο μανικιούρ της Lizzo είναι ό,τι πιο girly είδαμε τελευταία

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss