Βόβορας: “Αμφίβολος ο Νέντοβιτς, έχει προσωπικότητα ο Μακ” (pics)

Βόβορας

Οι Γιώργος Βόβορας και Σέλβιν Μακ εκπροσώπησαν τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής εντός έδρας αναμέτρησης με την Αναντολού Εφές (13/11, 21:00).

Ο προπονητής του “τριφυλλιού” δήλωσε αρχικά:Και ο Μπέντιλ και ο Όγκουστ επανέρχονται. Δεν είναι στην κατάσταση που θέλουμε. Ο Ζακ ακόμα δεν έχει κάνει προπόνηση και μέσα σε όλα έχουμε θέμα και με τον Νέντοβιτς. Η παρουσία του θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Έχει ένα τράβηγμα, υπάρχει ο φόβος της υποτροπής αλλά δεν θα ρισκάρουμε το παραμικρό. Όλα αυτά δεν είναι δικαιολογίες. Είναι δεδομένα. Ξέρουμε ότι είναι ιδιαίτερη η σεζόν και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα“.

Μπέντιλ

Αναφορικά με την Αναντολού Εφές είπε: “Πέρσι ήταν η καλύτερη ομάδα. Έχει τον ίδιο κορμό, έχει εξαιρετική χημεία και σε κάθε πεντάδα της έχει 3 παίκτες που παίζουν εξαιρετικά το πικ εντ ρολ. Άρα αυτό που θα κάνει την διαφορά είναι η άμυνά μας πάνω σε αυτό το κομμάτι. Έχουμε μάθει και από το πάθημά μας με την ΤΣΣΚΑ. Εκεί νομίζω κατάλαβαν όλοι ότι αν δεν έχουμε σωστή αμυντική προσήλωση και δεν μειώσουμε τα αμυντικά μας λάθη δεν μπορούμε να κερδίσουμε κανέναν. Πρέπει να είμαστε σωστοί αμυντικά. Αν είμαστε σωστοί δεν θα βρεθούμε να κυνηγάμε διαφορές 15 πόντων. Επιθετικά μπορεί να κάνουμε λάθη. Αμυντικά όμως δεν επιτρέπεται. Το ματς με την Φενέρ είναι το καλύτερο παράδειγμα“.

Όσον αφορά στην παρουσία του Σέλβιν Μακ είπε: “Ο Μακ είναι ένα παιδί που έχει προπονηθεί μόνος του. Αλλά είναι διαφορετική η δική μας προπόνηση. Έχει προσωπικότητα έχει διάβασμα και έχει πρώτα στο μυαλό του να δημιουργήσει. Είναι αυτό που μας χρειάζεται. Θέλει χρόνο προσαρμογής. Θα είναι έτοιμος και θα παίξει αύριο. Από την πρώτη κουβέντα που κάναμε του το ξεκαθαρίσαμε. Έχουμε ρόλους, έχουμε χημεία και θέλουμε έναν παίκτη να «δέσει» το σύνολο. Όχι να δημιουργήσει θέμα στους ρόλους. Η ομάδα έτσι θα προχωρήσει, έτσι θα προοδεύσει. Στο πρόσωπο του θα βρούμε τον παίκτη που θα κάνει και στις δύο πλευρές καλύτερη την ομάδα“.

Σέλβιν Μακ

Από μέρους του, ο Σέλβιν Μακ δήλωσε:Όλοι μου έχουν φερθεί τέλεια και με υποδέχτηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο“.

Σε ερώτηση για το αν θα παίξει με την Αναντολού Εφές:Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ. Έχω παραμείνει σε καλή κατάσταση και περίμενα την ευκαιρία, την οποία έχω και θέλω να εκμεταλλευτώ. Είμαι χαρούμενος και θέλω να βγω και να παίξω“.

Αναφορικά με το αυριανό ματς είπε:Κάθε ματς στην Euroleague είναι δύσκολο. Πιστεύουμε στη νίκη και θέλουμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας για να τα καταφέρουμε“.

Σχετικά με το τι θα φέρει στην ομάδα σχολίασε: “Θέλω να προσθέσω τα ηγετικά μου στοιχεία, καθώς και την σκληράδα μου και την εμπειρία μου. Να κάνω τους συμπαίκτες μου τους καλύτερους, όπως και ό,τι χρειάζεται για να νικήσουμε“.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss