Βόβορας: “Βγάλαμε αντίδραση, χωρίς Φόστερ κόντρα στην Μπάγερν”

Βόβορας

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έκαμψε εύκολα με 90-67 την αντίσταση του Κολοσσού H Hotels στο ΟΑΚΑ, σε μια αναμέτρηση που άφησε ικανοποιημένο τον Γιώργο Βόβορα.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Κολοσσό H Hotels:

“Συγχαρητήρια στους παίκτες γιατί μετά από μια δύσκολη εβδομάδα και δύο σκληρά παιχνίδια, Βγάλαμε αντίδραση και παίξαμε με ενέργεια. Και αυτό είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάς ύστερα από δύσκολες ήττες. Την αντίδραση των παικτών. Στο μεγαλύτερο διάστημα είχαμε διάθεση και αυτό είναι που πρέπει να κρατήσουμε. Ο Κολοσσός είναι μια ομάδα εξαιρετικά δουλεμένη, παίζει πολύ σκληρά και το ενεργειακό της επίπεδο είναι στα επίπεδα της EuroLeague. Αυτό δείχνει και τόσο το επίπεδο της ομάδας, όσο και το ελληνικού πρωταθλήματος. Αυτό δείχνει ότι αν δεν ματσάρεις τους αντιπάλους στην ενέργεια, τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα”.

Για τον Μάρκους Φόστερ και το αν θα προλάβει το παιχνίδι της Παρασκευής (27/11, 21:00) με την Μπάγερν Μονάχου ήταν ξεκάθαρος: “Αδύνατον να είναι στο ματς της Παρασκευής“.

Όσο για τα πολλά τρίποντα των αντιπάλων ομάδων σχολίασε: “Πρέπει να δουλέψουμε σε αυτό το κομμάτι. Οι αντίπαλες ομάδες στην EuroLeague σουτάρουν με 37% ενώ και ο Κολοσσός ξεκίνησε στο τρίτο δεκάλεπτο με 3/3. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και πιο σωστοί στην ομαδική λειτουργία στην άμυνα. Είναι κάτι που μας προβληματίζει. Το αμυντικό κομμάτι και η αμυντική αντίδραση.

Το πρώτο πράγμα που λέω στους παίκτες είναι ότι για να κερδίσεις ένα ματς στην EuroLeague, ειδικά εκτός έδρας, πρέπει να παλεύεις 40 λεπτά και όχι 39.

Και επίσης αυτό που έχει υποσχεθεί αυτή η ομάδα είναι να παλεύει στην άμυνα και να είναι σκληρή. Δεν το δείξαμε και το αμυντικό μας κομμάτι δεν είναι αυτό που επιθυμούμε αν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο υψηλό επίπεδο της EuroLeague. Μας προβληματίζει και πρέπει να το αλλάξουμε άμεσα”.

Από μέρους του ο προπονητής του Κολοσσού H Hotels, Ηλίας Καντζούρης, τόνισε: “Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, ήταν μια δίκαιη νίκη. Εμείς με 23 λάθη δεν νομίζω ότι θα μπορούσαμε να κυνηγήσουμε κάτι καλύτερο. Όπως ξεκίνησε έτσι άσχημα το παιχνίδι για μας, αλλά τα παιδιά το προσπάθησαν αρκετά. Είχαμε κάποιες καλές στιγμές, αλλά νομίζω ότι δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε τα εύκολα λάθη που έδωσαν εύκολους πόντους στον Παναθηναϊκό με συνέπεια να μείνουμε πίσω στο σκορ.

Τελειώσαμε μια σειρά δύσκολων εκτός έδρας αγώνων. Πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα, τόσο μπασκετικά όσο και με κάποιες κινήσεις. Ουσιαστικά ξεκινάμε το πρωτάθλημα την επόμενη εβδομάδα με τη Λάρισα εντός έδρας ελπίζοντας σε καλύτερες μέρες“.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss