Βόβορας: «Θα πάρω τηλέφωνο τον Πιτίνο»

Η εικόνα του Παναθηναϊκού για ένα ακόμα ματς ήταν εξαιρετική. Οι “πράσινοι” ήταν και πάλι απόλυτα διαβασμένοι και ο Γιώργος Βόβορας έχει κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος και από την νίκη και από την εμφάνιση.

«Είμαι χαρούμενος που η αμυντική μας νοοτροπία είναι σε πολύ υψηλό βαθμό. Όταν έχεις απέναντί σου μια ομάδα σαν την Φενέρ και την κρατάς κάτω από τους 20 πόντους για τρία δεκάλεπτα τότε η άμυνα πρέπει να πάρει όλα τα εύσημα» είπε ο Έλληνας τεχνικός και πρόσθεσε:

«Άλλα δύο σημεία που δείχνουν την νοοτροπία μας ήταν τα ριμπάουντ., Είχαμε και πάλι έλεγχο και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Και το δεύτερο ήταν τα deflections. Σκοπός της ομάδας είναι όταν παίζουμε με τέτοιο αντίπαλο να κάνουμε ρεκορ. Μπορεί να μην κάναμε ρεκόρ αλλά φτάσαμε πολύ κοντά. Μάλιστα θα πάρω τον κόουτς Πιτίνο να τον ενημερώσω».
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε και για τις ασίστ και τα λάθη της ομάδας του: «Τα deflections είναι η μία πρόκληση η άλλη είναι οι ασίστ και τα λάθη. Τα πήγαμε πολύ καλά και εκεί και ταυτόχρονα βγάλαμε και πολλά ελεύθερα σουτ. Είχαμε πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας. Άμα παίζεις καλή άμυνα και πασάρεις σωστά την μπάλα δεν θέλει κάτι άλλο ένας προπονητής».

Τέλος μίλησε για την ψυχολογία της ομάδας του μετά την χαμένη ευκαιρία της Βαρκελώνης: «Αυτό που έχω πει από την αρχή είναι ότι κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Τα παιδιά δουλεύουν πάρα πολύ σκληρά στις προπονήσεις. Και στην άμυνα και στην επίθεση. Εμείς ακόμα χτίζουμε την νοοτροπία μας. Δεν έχουμε κατορθώσει τίποτα. Συνεχίζουμε».

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss