Βόβορας: Μπορούν να δώσουν πολλά μαζί, Μακ και Νέντοβιτς

allstarbasket.gr
Ο Σέλβιν Μακ

Για την προοπτική του Παναθηναϊκού στη διοργάνωση, τον έως τώρα απολογισμό αλλά και τον αγώνα της Τρίτης με τη Βαλένθια, μίλησε ο Γιώργος Βόβορας στην κάμερα των καναλιών Novasports την Κυριακή (15/11).

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού στάθηκε στη βοήθεια που μπορούν να προσφέρουν μαζί, Σέλβιν Μακ και Νεμάνια Νέντοβιτς στην ομάδα.

Ερωτηθείς για τον ΣέλβινΜακ ο Γιώργος Βόβορας είπε:

”Ο Σέλβιν είναι εξαιρετικός χαρακτήρας, έχει προσωπικότητα μέσα στο παρκέ, έχει την δυνατότητα να κατευθύνει την ομάδα, αλλά και να σκοράρει, όπως έδειξε στο τελευταίο ματς με την Εφές, ακόμα βρίσκεται σε μια διαδικασία μάθησης, γνωρίζεται με την ομάδα και τους συμπαίκτες του. Στον αγώνα με την Εφές, παρά το γεγονός που δεν ήξερε πολλά συστήματα, κατάφερε με το ταλέντο του να μας δώσει εύκολους πόντους.

Μαζί με τον Νέντοβιτς που έχουν παίξει και μαζί στο παρελθόν μπορεί να δώσει πολλά, νομίζω πως αυτό λείπει από την ομάδα. Χρειαζόμαστε προπονήσεις, παιχνίδια, δεν υπάρχει χρόνος. Πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι σε κάθε ματς που έρχεται”.

allstarbasket.grΓια τη σεζόν μέχρι τώρα:

”Η σεζόν είναι πού δύσκολη για διάφορους λόγους, μας έχουν πληγώσει οι τελευταίες ήττες απέναντι σε καλές ομάδες που πολεμήσαμε για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Δεν υπάρχει χρόνος για το χθες, έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη εβδομάδα με δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια εκτός έδρας, πρέπει να συγκεντρωθούμε και να αφοσιωθούμε στο επόμενο παιχνίδι”

Για τον αγώνα με τη Βαλένθια:

”Είναι ξεκάθαρο πως στη φετινή σεζόν δεν υπάρχουν έδρες. Όταν παίζεις στην έδρα σου, χωρίς την παρουσία κόσμου και υπάρχει και το πρέπει, τότε για όλες τις ομάδες, όχι μόνο για μας, είναι ένα μικρό μειονέκτημα.

Εκτός έδρας οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες, αλλά εκτός από το ταξίδι και το νέο γήπεδο που θα συναντήσεις, δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που έχει εξαιρετική δημιουργία, έχει πολύ καλό παιχνίδι και στο ”πικ εν ρολ”, αλλά και στο χαμηλό ποστ, μια ομάδα που πασάρει και προσπαθεί να εκτελέσει μέσα από το ζωγραφιστό, κυρίως με τους Κάλινιτς και Ντούμπλιεβιτς, άρα έχουμε μια σύνθετη δουλειά στο αμυντικό μας κομμάτι και είμαστε υποχρεωμένοι να αντιμετωπίσουμε παίκτες με μεγάλο ταλέντο στο σκοράρισμα αλλά και την δημιουργία”.

Για τον Νεμάνια Νέντοβιτς, που θα ακολουθήσει την αποστολή στην Ισπανία, ο προπονητής του Πασναθηναϊκού, είπε:

”Θα προπονηθεί σήμερα, θα ταξιδέψει μαζί μας, ελπίζουμε να τον έχουμε σε ένα από τα δύο παιχνίδια. Αν βγάλει όμως σήμερα όλο το μέρος της προπόνησης, ίσως τον έχουμε στην διάθεσή μας και στο ματς της Τρίτης με τη Βαλένθια”.

Σε ερώτηση για το εάν ο κορoνοϊός αποσπά την προσοχή της ομάδας, ο Γιώργος Βόβοβρας είπε:

”Από την στιγμή που χτύπησε την πόρτα της οικογένειάς μας, αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε πράγματα, αλλάξαμε σχήματα, άλλαξε ο τρόπος που κάναμε προπόνηση. Είναι κάτι με το οποίο πρέπει να ζήσουμε, ελπίζουμε πως σύντομα θα βρεθεί το εμβόλιο, αλλά δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως δικαιολογία. Είναι κάτι που υπάρχει ανάμεσα μας και πρέπει να βρούμε δικές μας λύσεις”

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss