Βόβορας: «Ο Ολυμπιακός έχει τεράστια εμπειρία»

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Ολυμπιακός: Ο Γιώργος Βόβορας ετοιμάζεται για την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους» γνωρίζοντας πολύ καλά τις ιδιαιτερότητες και τις δυσκολίες της αναμέτρησης.

Η μεγάλη ώρα πλησιάζει και ο Γιώργος Βόβορας θέλει να έχει τον Παναθηναϊκό πανέτοιμο, για το ματς με τον Ολυμπιακό, από όλες τις απόψεις.

«Είναι ένα παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες. θα παίξουμε χωρίς τον κόσμο μας που πάντα παίζει μεγάλο ρόλο σε τέτοια παιχνίδια. Είναι μια ιδιαίτερη σεζόν. Ο Ολυμπιακός έχει τεράστια εμπειρία. Έχει 2 από τους καλύτερους παίκτες στα γκαρντ και τον παράγοντα του άδειου γηπέδου, μέσα από την ενέργεια και την μαχητικότητα να διεκδικήσουμε και να κερδίσουμε το παιχνίδι» είπε ο Έλληνας τεχνικός για να προσθέσει:

«Το πιο δύσκολο είναι πως παίξαμε με 2 πόιντ γκαρντ με Χίμκι και τώρα θα παίξουμε με διαφορετικά γκαρντ. Μέσα από τις δυσκολίες θα προσπαθήσουμε να προσαρμοστούμε. Ο Λευτέρης έκανε εξαιρετική δουλειά στο προηγούμενο παιχνίδι. Με 2 διαφορετικά γκαρντ θα κάνουμε διαφορετικά πράγματα. Οι μικρές λεπτομέρειες θα κρίνουν το παιχνίδι. Η τακτική ίσως βρεθεί σε δεύτερο ρόλο».

Όσο για τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας του υπογράμμισε πως «Μέχρι τώρα έχουμε καλή προετοιμασία. Προσπαθήσαμε να εντάξουμε τον Σάικς. Η ομάδα θα είναι έτοιμη και όλοι θα παλέψουμε για να φτάσουμε στη νίκη που όλοι παλεύουμε για αυτό τον σκοπό».

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss