“Βόμβα” με sequel του Constantine

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


Χάρη στον Matt Ryan, ο John Constantine επέστρεψε σαν χαρακτήρας και εμφανίζεται εδώ και χρόνια σε σειρές του CW, ωστόσο ο Keanu Reeves που εμφανίστηκε το 2005 στην ομότιτλη ταινία στο παρελθόν είχε αναφέρει ότι ήθελε πολύ να το ξανακάνει.

Eνώ πριν λίγο καιρό είχαν κυκλοφορήσει φήμες σχετικά με μια νέα ταινία Constantine και ακόμα δεν υπάρχει τίποτα επίσημο, ο σκηνοθέτης της πρώτης ταινίας Francis Lawrence αποκάλυψε πως μίλησε με τον Keanu Reeves για ένα ενδεχόμενο sequel.

Πλέον τα δεδομένα αλλάζουν και ελπίζουμε να υπάρχει μια μεγάλη έκπληξη, μιας και όπως ανέφερε στο Instagram ο συμπρωταγωνιστής του Peter Stormare (είχε υποδυθεί τον Lucifer), ετοιμάζεται sequel του Constantine, καθώς ανέβασε φωτογραφία του από την ταινία και λεζάντα: “Sequel In The Works.” Περιμένουμε σίγουρα περισσότερα και ελπίζουμε να ανακοινωθεί κάτι επίσημα.

Ο Keanu Reeves σε δηλώσεις μάλιστα που είχε κάνει στο παρελθόν, είχε αναφέρει ότι αγαπούσε τον χαρακτήρα αυτό και επίσης ότι θα ήθελε να… ξαναζήσει σε αυτόν τον κόσμο που αγαπούσε και να παίξει τον ρόλο. Ήταν όπως ανέφερε από τις πιο ωραίες του εμπειρίες ως ηθοποιός.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss